Forskningsbaserade föreläsningar i kombination med inspiration

Många av våra föreläsare pratar om forskningsbaserade ämnen, några utgår från en egenupplevd resa. Det ÄR bevisat att gemenskap spelar roll för ökad livsbalans och inre motivation. Därför anser vi att våra föreläsningar är en av de insatser ni som grupp kan göra för att arbeta stressförebyggande. På köpet får ni personlig utveckling och  lär känna varandra ännu bättre. Några av de ingredienser som är extra nödvändiga i det höga arbetstempot som vi har idag.

Flexibla eller Boka-nu biljetter?

Det är helt upp till dig – om du vet vilken föreläsare du/ ni vill lyssna på så väljer du ”Boka-nu” biljetter som kostar några hundralappar mindre, dessa biljetter är inte ombokningsbara men inte heller personliga så ni kan överlåta biljetten om någon skulle få förhinder.

Även ”Flexibla” biljetter är opersonliga, skillnaden är att dessa kan ombokas fram till dagen innan bokad föreläsning. Passar dig som har en ständigt rörlig agenda eller som kanske vill dela ut så att kollegorna själva kan välja tillfälle. Biljetterna är avdragsgilla och klassas som utbildning eller friskvård, välj själv!

Vilka är vi?

Vi är Gabriella Arroyo & Pernilla Wik. Kollegor sedan många år som har arbetat med omvärldsbevakning för HR samt ledar- och medarbetarutveckling med olika ansvarsområden. Vi vet hur hektiskt det är där ute, med ökad stress och sjukfrånvaro som följd. Att vi spenderar mer tid på arbetet än hemma så det är viktigt att vi trivs och växer även på arbetet. Men det är också en ekonomisk fråga. Vårdas inte personalen så ökar personal-omsättningen och sjukfrånvaron. Det är enkel matematik = att inte göra teamaktiviteter kostar mer tid & pengar än tvärtom.

Så vi startade Seminariegruppen i Stockholm AB för att hjälpa företagsgrupper att få den där välbehövliga pausen. För att erbjuda personlig utveckling i kombination med inspirations- och kunskaps föreläsningar tillsammans med arbetsgruppen.

Vi nås på kontakt@seminariegruppen.se eller mobilnummer 076- 552 88 65/ 070- 740 65 60

”Jag är jättenöjd med hela konceptet runt föreläsningen. Organisation, innehåll var mycket bra. Ett extra plus för kompendiet och testen. Tack!”

Bitr. Förskolechef

Andra föreläsare vi samarbetar med;

Michael Södermalm – Pelle Sandstrak – Carolina Klüft – Mia Hultman – Pär Johansson – Babben Larsson – Robert Karjel
Chris Sundqvist Järn – Erik Fernholm – Ami Hemviken – Klas Hallberg – Colin Moon – Ergin Özdemir – Anna Bennich – Patrik Wincent – Anders Landgren – Tobias Karlsson – Kristina Paltén Ari & Mona Riabacke – David Stiernholm – Azita Shariati – Elizabeth Kuylenstierna 

 Vill du veta mer om dessa så berättar vi gärna!

Hej! Tack för en mycket bra föreläsning.

Jag har aldrig blivit så berörd någonsin av en föreläsning.

Det finns absolut ingenting som behöver ändras eller påpekas utan den ska vara precis som den är.// Folksam

Att samarbeta med Seminariegruppen kännetecknas alltid av både värme och professionalism. Personlighet och äkthet präglar varje möte med dem, vilket skapar de bästa förutsättningarna för att skapa riktigt bra evenemang tillsammans!

Ami Hemviken