Fyll på med ny energi och inspiration

Våra föreläsningar passar perfekt för dig som chef likväl för hela arbetsgruppen – det blir ett tillfälle att komma bort från vardagens rutiner för att fylla på med ny energi och inspiration.

Hur gör andra?

En del kunder väljer att gå på föreläsningarna för egen del, för att fylla på med egen energi och glädje – hur ska man annars kunna sprida vidare till sina kollegor och kunder?

Andra väljer specifika föreläsare för att delta med hela arbetsgruppen – det kan vara inför, mitt i eller efter en organisationsförändring eller projekt. Vi vet ju hur viktigt det är med delmål. Det kan vara en kickoff eller säsongsavslutning med styrelsen eller säljteamet.

Belöning & uppmuntran?

Du behöver inte boka seminarium i förväg – om du vill dela ut biljetterna som belöning eller uppmuntran kan du välja flexibla biljetter. Då är det fritt att boka sig på valfri föreläsning under säsongen och det är dessutom ombokningsbara biljetter om ni skulle få förhinder. Ett populärt alternativ!

Flexibla eller Boka-nu biljetter?

Det är helt upp till dig – om du vet vilken föreläsare du/ ni vill lyssna på så väljer du ”Boka-nu” biljetter som kostar några hundralappar mindre, dessa biljetter är inte ombokningsbara men inte heller personliga så ni kan överlåta biljetten om någon skulle få förhinder.

Även ”Flexibla” biljetter är opersonliga, skillnaden är att dessa kan ombokas fram till dagen innan bokad föreläsning. Passar dig som har en ständigt rörlig agenda. Biljetterna är avdragsgilla och klassas som utbildning.

”Jag är jättenöjd med hela konceptet runt föreläsningen. Organisation, innehåll var mycket bra. Ett extra plus för kompendiet och testen.  Tack!”

Bitr. Förskolechef

Andra föreläsare vi samarbetar med;

Michael Södermalm – Pelle Sandstrak – Carolina Klüft – Mia Hultman – Pär Johansson – Babben Larsson – Robert Karjel
Chris Sundqvist Järn – Erik Fernholm – Ami Hemviken – Klas Hallberg – Colin Moon – Ergin Özdemir – Anna Bennich – Patrik Wincent – Anders Landgren – Tobias Karlsson – Kristina Paltén Ari och Mona Riabacke

 

Vill du veta mer om dessa så berättar vi gärna!

Hej! Tack för en mycket bra föreläsning.

Jag har aldrig blivit så berörd någonsin av en föreläsning.

Det finns absolut ingenting som behöver ändras eller påpekas utan den ska vara precis som den är.// Folksam

Ert upplägg utstrålar personlighet, professionalism och en äkta önskan om att ge värde. Er fina hemsida är tydlig, lätt att hitta i och rakt på sak. en utom tvivel, framgångsrik start för seminariegruppen! Cecilia

Kundtjänstchef Byggbolag

Flexibla biljetter

1695kr exkl.moms

Här beställer du flexibla biljetter som gäller i 12 månader från beställningsdatum. Då har du 7 föreläsare att välja mellan, kan omboka fram till dagen innan. Biljetterna är inte personliga så det passar perfekt om du ska dela ut dom som belöning/ uppmuntran eller om ni bara har ett rörligt schema som ständigt ändras och därför kan behöva omboka.

Nollställ
Artikelnr: Flexibla biljetter Kategori:

Mer information

Välj föreläsare

Flexibla – välj föreläsare senare