”En föreläsning som berör på djupet. Det är skratt, gråt, chock och oändlig passion. Tobias håller inget inne och bjuder på sig själv till tusen procent. Stort TACK!!”

Föreläsningsdatum passerat

Efter föreläsningen öppnar baren för er som vill ta vara på inspirationen på en after work

Scalateatern, Wallingatan 32-34 Stockholm

Närmaste tunnelbana är T-Centralen. Pendeltågsstation Stockholm City. Bussar som stannar närmast 50, 53, 61. Parkering finns men då kan du få leta ett tag och det blir garanterad fickparkering…närmaste P-hus finner du via länken HÄR >>

INTE ALLTID EN DANS PÅ ROSOR
– TOBIAS KARLSSON


Tobias Karlsson kanske du känner igen som den glada dansaren från TV4:s ”Let´s dance”,  som fört fram en rad kvinnor till stordåd. Hans liv har dock inte alltid varit så glamouröst. En barndom kantad av mobbning och hemligheter höll på att bryta ner honom totalt, men har också gjort honom starkare och till den han är idag.

Uppvuxen i Östansjö utanför Hallsberg. En liten tätort i Hallsbergs kommun med då, knappt tusen invånare. Landet lagom speglade sig tydligt i Tobias familj. Att inte sticka ut för mycket eller att drömma för stort. 

En personlig story om kampen att få vara sig själv. Om passionen som fick Tobias att behålla glöden och orken. Om en oväntad vänskap som gjorde skillnaden att vara eller inte.


I allt det mörka fanns det en ljuspunkt. Joakim. En vän som stod upp för honom när bög-skämten haglade från alla håll. En vän som såg Tobias för den han var. Det var starten på en livslång vänskap som står sig än i dag.

Resten är historia. Tobias kom trea i World Cup och Europacupen. Han blev headhuntad av danska Wallmans salonger och danska Let´s dans där han var med i fyra säsonger innan han började jobba med svenska versionen i ytterligare flera år. Totalt har Tobbe deltagit i 15 års säsonger av programmet! 

 

BÄSTA VÅRAVSLUTNINGEN FÖR HELA ARBETSGRUPPEN!

Tobias Karlsson, nå dina drömmars mål!
Tobias började dansa som 8-åring och har sedan dess hunnit med att skördat internationella framgångar. Han har vunnit många tävlingar både i Sverige och internationellt, haft huvudrollen i den världsberömda dansgruppen ”Burn the floor” och turnerat runt om i världen.