”En föreläsning som berör på djupet. Det är skratt, gråt, chock och oändlig passion. Tobias håller inget inne och bjuder på sig själv till tusen procent. Stort TACK!!”

14 MAJ 2019

Kl.13-15.30 inkl. fikapaus
Efter föreläsningen öppnar baren för er som vill ta vara på inspirationen på en after work

Scalateatern, Wallingatan 32-34 Stockholm

Närmaste tunnelbana är T-Centralen. Pendeltågsstation Stockholm City. Bussar som stannar närmast 50, 53, 61. Parkering finns men då kan du få leta ett tag och det blir garanterad fickparkering…närmaste P-hus finner du via länken HÄR >>

INTE ALLTID EN DANS PÅ ROSOR
– TOBIAS KARLSSON


Tobias Karlsson kanske du känner igen som den glada dansaren från TV4:s ”Let´s dance”,  som fört fram en rad kvinnor till stordåd. Hans liv har dock inte alltid varit så glamouröst. En barndom kantad av mobbning och hemligheter höll på att bryta ner honom totalt, men har också gjort honom starkare och till den han är idag.

Uppvuxen i Östansjö utanför Hallsberg. En liten tätort i Hallsbergs kommun med då, knappt tusen invånare. Mamma, pappa och fotbollsintresserade storebror. Skidåkning var också en av huvudsporterna i området men till föräldrarnas besvikelse var Tobias ingen talang i varken fotboll eller skidåkning. Dans däremot var en passion tidig. Golven fick slipas om vart femte år av allt buggande därhemma.

Den här föreläsningen handlar om att våga tro på sina drömmar. Om att ingen dröm är för stor eller obetydlig och att vi ska våga tro på oss själva när ingen annan gör det. Det behöver inte handla om att bli störst och bäst i världen utan att få styrka och kraft ur sin hobby eller passion.

Landet lagom speglade sig tydligt i Tobias familj. Att inte sticka ut för mycket eller att drömma för stort. Att inte ha för höga mål eller tro på att det går att nå toppen. Nej, men inte ska väl jag… Det var tydligt i skolan att dans bara var för tjejer. Annars! Mobbing är bara förnamnet på det som Tobias få stå ut med. Glåpord från andra elever på skolan tog sig ända in i benmärgen och tryckte ner både drömmar och självkänsla. Att ta sig till skolan blev en lång outhärdlig tid fylld av mardrömmar och ont i magen.

I allt det mörka fanns det en ljuspunkt. Joakim. En vän som stod upp för honom när bög-skämten haglade från alla håll. En vän som såg Tobias för den han var. Det var starten på en livslång vänskap som står sig än i dag.

Resten är historia. Tobias kom trea i World Cup och Europacupen. Han blev headhuntad av danska Wallmans salonger och danska Let´s dans där han var med i fyra säsonger innan han började jobba med svenska versionen i ytterligare flera år. Totalt har Tobbe deltagit i 15 års säsonger av programmet! Han har vunnit många tävlingar både i Sverige och internationellt, haft huvudrollen i den världsberömda dansgruppen ”Burn the floor” och turnerat runt om i världen.

BÄSTA VÅRAVSLUTNINGEN FÖR HELA ARBETSGRUPPEN!

Tobias håller inte tillbaka med något denna eftermiddag. Se till att boka in en teamaktivitet som berör. Inför semestern är det extra viktigt att samla gruppen som troligtvis jobbat stenhårt under våren och nu behöver uppmuntras/ belönas och påminnas om att just ert team är det man vill komma tillbaka till efter sommarsemestern!

Tobias Karlsson, nå dina drömmars mål!
Tobias började dansa som 8-åring och har sedan dess hunnit med att skördat internationella framgångar. Han har vunnit många tävlingar både i Sverige och internationellt, haft huvudrollen i den världsberömda dansgruppen ”Burn the floor” och turnerat runt om i världen.

Boka nu biljetter – Tobias Karlsson

1495kr exkl.moms

Välj antal platser till Tobias, inom kort kommer du att få en pdf-biljett via mail som senare lämnas vid insläppet. Dessa biljetter är inte ombokningsbara men inte heller personliga vilket passar bra vid förhinder.

Kategori:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Boka nu biljetter – Tobias Karlsson”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *