BOKA DIG PÅ RETORIKKURS!

Ta chansen att lära från retorikexperten Helene Hedqvist som driver Retorikstudion sedan 2012. Boka dig på kursen ”Den personliga retoriken” som hjälper dig att utvecklas att bygga förtroende och övertyga dina lyssnare med ditt budskap. Du genomför dina möten och presentationer som du alltid har gjort, har du någonsin fått direkt feedback professionellt?

I vår erbjuder vi nytt retoriktillfälle. Säkra din plats och boka plats redan idag, det kommer att bli tufft men utvecklande. För hur ofta får vi direkt feedback på våra presentationer/ vår personliga retorik?

Vi jobbar med tre delar;
– Mod och trygghet
– Klassisk retorik
– Framförandet

Skillnaden mellan en klassisk retorikkurs och denna kurs Den personliga retoriken är du. Din förmåga att våga ta plats och din förmåga att våga att dela med dig av dina personliga erfarenheter. För att utveckla denna förmåga krävs en retorisk och teoretisk grund att stå på och en hel del träning.

Vi varvar teori med att genomföra framföranden, filma & analysera dessa, samt ge och ta emot feedback

Genom att bygga upp ett framförande enligt en retorisk disposition, med dess tekniker och figurer, blir du tydligare och bättre på att övertyga. Du berör dina lyssnare med din personliga retorik och presentationsteknik – vi ser till att dina deltagare verkligen får med sig dina viktiga budskap.

Ur innehållet
 Strukturmodeller och dramaturgi av din presentation
 Argumentationsteknik
 Slipa din presentation – lär dig använda effektiva verktyg, retoriska figurer och modeller
 Analys av personliga och bra tal – Att skapa ett inspirerande språk
 Kliv fram, tag plats och stå kvar – bli medveten om ditt uttryck
 Förståelsen för hur du kan påverka och påverkas av mötande retorik
 Praktiska framföranden med feedback – röst och kroppsspråk
 Utveckla din personliga retorik, kliv utanför din komfortabla Zon – svart bälte!
 Strongposes – Kroppsspråk och röst – lär känna ditt icke-verbala språk
 Du genomför 5 gruppövningar inkl. 1–2 framförande av din förberedda presentation

Perfekt blandning av teori och praktik. Roliga, ibland jobbiga, men alltid lärorika övningar och insikter från dem att ta till sig. Att vi bara var två bidrog mycket till att vi kunde vara helt öppna och coacha varandra i vårt lärande. Heléne var också en fantastisk lärare och coach, som fick oss att våga prova nya vägar. Jag har utvecklats jättemycket både när det gäller presentation och retorik tack vare dessa dagar! Chef Länsförsäkringar

Plats: Prästgatan i Stockholm
Lunch och fika ingår!

Retorik program 2019 >>

OBS! Önskar ni kursen på engelska så bokar vi ett enskilt tillfälle. Minst 5 deltagare.
Kontakta oss för mer information!

 

Jag kan varmt rekommendera både kursen OCH Helene. Kursen har gett mig sååå mkt mer än bara kunskap att hålla föredrag. Med hjälp av Helene har jag hittat de verktyg jag behöver för att nå ut med mitt budskap på mitt sätt! Därtill så bidrar även Helenes genuina intresse av människor till att utbildningen även ger utveckling på både ledarskap och det personliga planet.

Sara

Gruppchef, Skanska Sverige AB

BOKA PLATS HÄR!

Kursmål:
Du kommer kunna genomföra inspirerande presentationer som berör och övertygar dina lyssnare. Du känner dig tryggare inför dina framföranden eftersom du har en stomme att skapa struktur kring. Du har ökat din förmåga att övertyga och använda hela din potential dina ord, din trygghet och ditt framförande. Efter avslutad kurs får du ett kursintyg samt filmade övningar. Här framgår tydligt vilka kursmål du uppnått med utbildningen.

19-20 SEPTEMBER – TVÅ HALVDAGAR

Retorik i grupp, max 5 platser. Två halvdagar fullspäckade med teori blandat med  praktiska övningar  direkt feedback. Du filmas och genomför gruppövningar.

Pris: 15 900kr exkl. moms/ Per person. inklusive lunch och fika.

UPPFÖLJNINGSKURS 9.900KR EX MOMS