Den bästa och mest inspirerande kvällen på ett tag. Tusen tack! Idag kommer jag att göra min punkt 9 lista!

29 SEPTEMBER 2020

Kl.13-15.30 inkl. fikapaus
Efter föreläsningen öppnar baren för er som vill stanna på en after work

Scalateatern, Wallingatan 32-34 Stockholm

Vägbeskrivning

Närmaste tunnelbana är T-Centralen. Pendeltågsstation Stockholm City. Bussar som stannar närmast 50, 53, 61. Parkering finns men då kan du få leta ett tag och det blir garanterad fickparkering…närmaste P-hus finner du via länken HÄR >>

Program PDF
Boka Patrik till internt tillfälle

Mejla oss en förfrågan för en offert. Vi behöver datum, stad & antal deltagare. Mejla via länken här >>

DIGITAL STRESS & DETOX

– PATRIK WINCENT

Mobilberoende? Inte? Då kanske du kan lämna mobilen hemma under dagen. Eller kanske lägga den ifrån dig i några timmar. Fem minuter? Dom flesta av oss lever med mobilen ständigt i fickan eller i värsta fall i handen. Vi har hela vårt liv i den. Använder den som väckarklocka, TV-tablå, väderinformatör. Vi kollar våra mejl, hur många steg vi tagit under dagen och ja, vi använder den till allt. Men vad gör detta med oss, påverkar det vår person och våra relationer?

Patrik Wincent är Sveriges mest anlitade föreläsare inom dataspels och skärm-missbruk.

Varje år håller han läger för barn och ungdomar som fastnat framför sina datorer och spel. Han driver både Dataspelsakuten & Internetakuten som är det största företaget i branchen.

Det började med eget missbruk av dataspel. När Patrik insåg hur missbruket förstört relationer och möjligheter i hans liv lyckades han bryta den negativa spiralen och blev nyfiken på problematiken. Det var då han bestämde sig för att bli terapeut och på heltid sprida kunskap för att förebygga beroendet bland unga och vuxna.

Därmed har han också massvis med erfarenhet som terapeut. Han har dessutom skrivit två böcker i ämnet, ”Den Digitala Drogen” är den senaste boken och i den så tar han en djupare dykning inom social media och selfie kulturen och vad det gör för vår självkänsla. I sin första bok ”När vi släpper kontrollen” fokuserar han på datorspelsmissbruk och vad det framförallt gör med våra barn och unga vuxna.

Denna föreläsning hjälper oss att bli mer medvetna. Att vi måste ta aktiva beslut kring hur vi lever, hanterar och jobbar med våra mobiler och den digitala verkligheten. Vad har vi för kultur i gruppen avseende sms och mejl sent på kvällarna (natten?). Känner vi oss tvingade att svara eller vara uppkopplade för att inte missa mejl och meddelanden? MÅSTE vi ha mejlen i vår mobil över huvud taget?

Detta handlar inte om att fördöma digitalisering och smartphones – inte alls! Mer att påminna om att det är vi som äger mobilen och inte tvärtom. Bli medveten så att du och din grupp kan skapa en sund miljö som inte skapar stress och beroende.

Varmt välkomna att boka er plats idag!

Anders Landgren föreläser om att leda med bilder

Grundare till Shopping-, Internet- & Dataspelsakuten. Känd från Lyxfällan. Auktoriserad terapeut, coach, författare och föreläsare med många års erfarenhet kring arbeten med missbruks- och beroendeproblematik.

Patrik förekommer ofta som expert i media som t ex TV4 morgonsoffan, SVT Sverige, DN, SR, TV4 Nyheter, Rapport mm. Patrik är en populär föreläsare inom ämnen som rör olika sorts digitala missbruk så som av dataspel, mobilmissbruk, internet och sociala medier.

Boka nu biljetter – Patrik Wincent

1695kr exkl.moms

”Boka tidigt”-pris gäller fram till tre månader innan föreläsning. Det är alltså billigare med framförhållning (och också bättre för livsbalansen). Välj önskat antal biljetter, så mejlar vi en pdf-biljett. Dessa biljetter är inte ombokningsbara men inte heller personliga vilket passar bra vid förhinder.

Kategori:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Boka nu biljetter – Patrik Wincent”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *