Kurser & Afterwork

Vi har knutit till oss goda kontakter under åren och funnit samarbetspartners med samma vision som vår. Att hjälpa chefer och medarbetare att må och prestera bättre på jobbet och privat. Som komplement till våra öppna inspirationsföreläsningar erbjuder vi några kurs & afterworktillfällen med kursledare som är proffs inom sitt ämne. Klicka på respektive tillfälle för pris och upplägg.

Chris om kommunikation

Har du någonsin fått direkt feedback på din personliga retorik? Ofta gör vi som vi alltid har gjort utan att riktigt reflektera varför. Det kan kännas lite jobbigt inför ett tal eller en presentation, även för den mest vana personen. Men det behöver inte vara så. Ta chansen att lära från retorikexperten och författaren Helene Hedqvist som driver Retorikstudion sedan 2012. Helene arbetar vanligtvis endast med ledningsgrupper som ofta står under lupp både internt och i media. Nu har du chansen att boka dig på kursen ”Den personliga retoriken” som hjälper dig att utvecklas och att bygga förtroende inför dina presentationer. Du kommer att filmas och tillsammans med Helene granska dina svagheter – allt för att finna den där fasta grunden att stå på. Du kommer att känna en ny trygghet när du pratar inför grupper, en trygghet som kommer att kännas inåt och som skapar lugn och självkänsla men också synas utåt. Max 5 deltagare för att få ut maximalt av kurstillfället. Varmt välkommen att boka din plats!

Anna Bennich Karlstedt - om stress

Anna Bennich är TV4´s populära och återkommande expert, bland annat i ”Relationsakuten” och i ”Psykpanelen”. Hon är stående expert i tidskriften MåBra, skribent och krönikör på sajten Psykologiguiden samt ofta anlitad expert i radio och i tidningar. Förutom det arbetar Anna dagligdags med personer som kämpar med utbrändhet, stress, sömn, ångest och depression. Så hon vet precis vad hon talar om. Men måste man åka på träningsresor, träna flera timmar om dagen och slå knut på sig själv i Yogapositioner för att må bra eller var ska man börja? Den här kvällen är ett perfekt tillfälle att få konkreta tips på hur du enkelt, i vardagen kan stressa ner. Hur du på egen hand kan börja göra små förändringar som ger resultat. Anna som är psykolog och psykoterapeut vet av erfarenhet vad som fungerar! På ett lättsamt sätt beskriver hon psykologisk kunskap så att det blir begripligt. Detta blir en kväll i lättsamt format fylld med kunskap och insikter som får dig att stanna upp. Missa inte!

Ribacke - om beslutsfattande i vardagen

Alla chefer och ledare i olika positioner ställs inför svåra samtal under karriären. Något de allra flesta bävar för. Det handlar om privata frågor som påverkar arbetet, konflikter, lönesamtal eller tråkiga besked som måste framföras. Detta kurstillfälle gör dig bättre rustad att genomföra svåra samtal med dina medarbetare på ett respektfullt och effektivt sätt. Utan att läget blir aggressiv och fientligt. Du får du möta skådespelare som gestaltar medarbetare med olika problem. Det handlar inte om att öva in sina ”repliker. Snarare att prova sig fram med olika tekniker och hitta en inre känsla och trygghet över upplägget i samtalen. Med vår upplevelsebaserade pedagogik med skådespelare, får du som ledare möjlighet att träna och utveckla dina färdigheter. Under kursen kommer du att stärka det du redan är bra på och förbättra det som är knepigt och svårt. Vi lovar att du kommer att bli berörd och ha roligt under kursen. Svåra och känsliga samtal kommer inte längre upplevas som lika svåra, vi lovar! (öppnas för bokning inom kort)