Elizabeth Kuylenstierna

Kursledare/föreläsare:

Elizabeth Kuylenstierna. Ledarskapskonsult, medlare, terapeut, coach, författare, UGL-handledare och en av Sveriges bästa föreläsare.

 FEEDBACK FÖR CHEFEN
– med Elizabeth Kuylenstierna

En halvdagskurs för dig som vill vässa din feedbackteknik. 

I vår strävan att inte göra folk ledsna, orsaka dålig stämning eller konflikter, så är vi ofta rädda för att ge feedback, fastän det i själva verket handlar om återkoppling och önskan att förbättra relationer och samarbeten. Hur kan det vara dåligt?

Feedback är ett sätt att se och bekräfta människor omkring sig, att visa att de syns och är betydelsefulla. Elizabeth Kuylenstierna arbetar dagligen med att coacha chefer och medarbetare i olika organisationer runt om i landet, men även utomlands. Hon har även uppdrag internationellt, som i USA där hon jobbar med att utbilda fängelse-chefer. Tydligt men ändå ödmjuk i stilen vägleder Elizabeth till insikt, för det är där det börjar.

Feedback är ett ständigt återkommande ämne för alla ledare, oavsett bransch.

I ett skräddarsytt upplägg erbjuds din grupp att få konkret hjälp av Elizabeth. Hon kommer att gå igenom grunderna i feedback, de vanligaste misstagen vi gör och fallgroparna, lära oss reaktioner och försvarsbeteenden kopplat till feedback. För hur vet du om din feedbackteknik stöttar och utvecklar dina medarbetare?

Feedback kan framföras på många olika sätt, och kommer då också få olika resultat. Om ett samtal med feedback blir lyckat eller inte kommer bero på många faktorer, som intention och tydlighet hos den som ger, och personlig mognad hos den som tar emot.

Välkommen att utveckla dina feedbackfärdigheter. Med syfte att bli en bättre och säkrare ledare som hjälper dina medarbetare till att utveckla och förbättra sina roller och prestationer.

Kurs: Feedback för chefen

3990kr exkl.moms

Bokningen är bindande, men inte personlig. En kollega kan ersätta vid ev förhinder! varmt välkommen!

Kategori:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Kurs: Feedback för chefen”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kurs i Feedback

Datum & tid:
Enligt förfrågan, priset gäller för en halvdag.

Plats: I mindre grupp om 8 personer alternativt digitalt

Pris: 3 990 exkl. moms/ person.

Fokus på kursen: 

  • Feedbackstrappan
  • De vanligaste felen vi gör
  • Försvarsbeteenden
  • När, hur, var & varför?
  • Vinster & framgångar