Elizabeth Kuylenstierna

Kursledare/föreläsare:

Elizabeth Kuylenstierna. Ledarskapskonsult, medlare, terapeut, coach, författare, UGL-handledare och en av Sveriges bästa föreläsare.

FEEDBACK FÖR CHEFEN

– med Elizabeth Kuylenstierna


En halvdagskurs för dig som vill vässa din feedbackteknik. 

I vår strävan att inte göra folk ledsna, orsaka dålig stämning eller konflikter, så är vi ofta rädda för att ge feedback, fastän det i själva verket handlar om återkoppling och önskan att förbättra relationer och samarbeten. Hur kan det vara dåligt? Feedback är ju ett sätt att se och bekräfta människor omkring sig, att visa att de syns och är betydelsefulla.

Elizabeth Kuylenstierna arbetar dagligen med att coacha chefer och medarbetare i olika organisationer runt om i landet, men även utomlands. Hon har även uppdrag internationellt, som i USA där hon jobbar med att utbilda fängelsechefer. Feedback är ett ständigt återkommande ämne för alla ledare, oavsett bransch.

I september erbjuds du, tillsammans med max 50 deltagare att få konkret hjälp av Elizabeth. Hon kommer att gå igenom grunderna i feedback, de vanligaste misstagen vi gör och fallgroparna, lära oss reaktioner och försvarsbeteenden kopplat till feedback.

Feedback kan framföras på många olika sätt, och kommer då också få olika resultat. Om ett samtal med feedback blir lyckat eller inte kommer bero på många faktorer, som intention och tydlighet hos den som ger, och personlig mognad hos den som tar emot.

Välkommen att utveckla dina feedbackfärdigheter. Med syfte att bli en bättre och säkrare ledare som hjälper dina medarbetare till att utveckla och förbättra sina roller och prestationer.

  Säkra din plats på kursen Feedback för chefen! OBS! Begränsat antal platser!

  Kurs: Feedback för chefen

  3990kr exkl.moms

  Bokningen är bindande, men inte personlig. En kollega kan ersätta vid ev förhinder! varmt välkommen!

  Kategori:

  Recensioner

  Det finns inga produktrecensioner än.

  Bli först med att recensera “Kurs: Feedback för chefen”

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Kurs i Feedback

  Datum & tid:
  24 SEPTEMBER 2020
  kl.13-16.30
  Begränsat antal platser!

  Plats: Centrala Stockholm, lokal meddelas senare

  Pris: 3 990 exkl. moms/ person.

  I priset ingår eftermiddagsfika

  Fokus på kursen: 

  • Feedbackstrappan
  • De vanligaste felen vi gör
  • Försvarsbeteenden
  • När, hur, var & varför?
  • Vinster & framgångar