Seminariegruppen arrangerar öppna och slutna föreläsningar – med känsla. Vi förmedlar även föreläsare till interna företagsträffar.

Försäljning inom B2B 

Pernilla har lång erfarenhet av försäljning inom ledarskap och kompetensutveckling, men även en bakgrund från servicebranschen, dans och teater. Älskar att ägna tid åt träning och spenderar gärna sin ledighet ute i skärgården.

Marknadsansvarig & erfarenhet inom servicebranschen

Gabriella har senast arbetat som marknadsansvarig men har även erfarenheter inom butik, restaurang och servicebranschen. Smålänning med rötter i Sydamerika som kom till storstan -94 och föll pladask för vackra Stockholm.

Det handlar om att bryta vardagens rutiner

Vi har arbetat tillsammans i flera år med ledar- och medarbetarutveckling med olika ansvarsområden. Vi vet hur hektiskt det är där ute och vi vill hjälpa företagsgrupper att få den där välbehövliga pausen. Vi spenderar mer tid på arbetet än hemma så det är viktigt att vi trivs och växer även där – för att sedan kunna vara närvarande på vår fritid med familj och vänner.

Inspirationsföreläsningar fungerar som belöning, uppmuntran såväl som teambuilding. Du visar dina medarbetare att du SER dem och värderar dem. 

ALLA som kommer till våra föreläsningar, oavsett befattning och bransch ska känna sig personligt bemötta och ta med sig en energikick som de sedan sprider vidare till sin omgivning. Vi vill vara delaktiga i att påverka företagskulturer, där man inser vikten av att komma ifrån sin arbetsplats för en stund för att utvecklas och skratta tillsammans.

Läs mer om en inspirationsföreläsning i Stockholm.  

Läs även om företagsevent i Stockholm.  

Att samarbeta med Seminariegruppen kännetecknas alltid av både värme och professionalism. Personlighet och äkthet präglar varje möte med dem, vilket skapar de bästa förutsättningarna för att skapa riktigt bra evenemang tillsammans
// Ami Hemviken

Kom förbi och ta en fika! Vi finns på
Kungsholmstorg 10, 6 tr i Stockholm

Välkommen!

Registrera dig för nyhetsbrev och ta del av 15% i nykundsrabatt?

Sluta aldrig vara nyfiken! Ange "nykund" i varukorgen så får du 15%rabatt på din första bokning:)