Satan så bra du var. Jag har aldrig skrattat så mycket och fått så många polletter att trilla ner samtidigt. I min hjärna bubblar det av en massa sådana tankar som du satte fingret på.

28 NOVEMBER 2019

Kl.13-16.00 inkl. fikapaus
Efter föreläsningen öppnar baren för er som vill ta vara på inspirationen på en after work

Scalateatern, Wallingatan 32-34 Stockholm

Närmaste tunnelbana är T-Centralen. Pendeltågsstation Stockholm City. Bussar som stannar närmast 50, 53, 61. 

10 + 13 =

En inspirationsföreläsning om konsten att leva INNAN man dör

– KLAS HALLBERG

En föreläsning med en berättelse vi alla kan känna igen oss i. Om dom där stunderna då vi inte tar nästa steg av någon anledning. Vi väntar liksom alltid på ett bättre läge som aldrig tycks dyka upp och till slut så har livet passerat. En föreläsning om att leva innan vi dör.

Det är vad livet handlar om: Att upptäcka och göra sånt man är nyfiken på – innan chansen är förbi. Även om det innebär att ta risker ibland.

Över 320 biljetter bokade!!

Det blir mycket igenkänning. Roligt men med mycket eftertanke då Klas så proffsigt drar paralleller mellan sin berättelse och vår vardag på kontoret.

Har du en aning om vad som faktiskt är angeläget? Många av oss drabbas av ett slags moment 22 när vi antingen själva är oklara med vad som är viktigt i våra liv och dras med i att organisationen har oklara strategier och målbilder. Dras vi inte med i arbetets cirkus kan det vara någon i vår omgivning som vi blir uppslukade av. Vi tappar oss själva någonstans på vägen och vet inte vad som är upp eller ner längre. Vi vet inte vad som är angeläget för just mig.

Klas Hallberg är veteran inom föreläsningsbranschen med sina 20 år som professionell föreläsare. Han är född och uppvuxen i Karlstad och bor numera i huvudstaden. Hans böcker i genren psykologi/ management har sålts i ca en halv miljon exemplar. Den senaste är “Hela Sverige hånglar! om att leva innan man dör”.

Den här årsavslutningen med Klas handlar om att inspirera dig som individ att orka ta reda på vad som är viktigt i ditt liv. Både privat och professionellt. Men också att ni som grupp påminns om att ni kan hjälpas åt att fånga stunden, våga släppa sargen och vara trygga i att ni kan vara er själva. Våga testa nytt och se utanför ramarna.

Klas vill inspirera individer och organisationer att både styra upp och släppa taget.

Föreläsningen tar fasta på föreställningar om vad som är möjligt och omöjligt. Vi påminns om att våga fånga stunden. Göra det där som jag faktiskt behöver och VILL göra. Både som individ och organisation. Utan att agera som en slags amerikansk hallelujakonsult pratar Klas om hur vi som individer kan påverka vår egen situation. Här och nu.

Anders Landgren föreläser om att leda med bilder

Klas Hallberg, föreläsare sedan 20 år och författare till fem böcker. Han har utsetts till Årets talare flera gånger och är ständigt aktuell med nya teman och infallsvinklar. Klas har läst det mesta om inlärning, kommunikation, prestationspsykologi, hälsa och egen utveckling – och är ständigt intresserad av existentiella frågor.

 ”Jag upplever att vi till stor del urskillningslöst försöker styra upp, kontrollera, förstå det mesta i vårt liv och jag tror i grunden det är bra att vi försöker få ordning på tillvaron. Under föreläsningen inspirerar jag åhörarna att ta ett kliv framåt och våga göra mer av det som verkligen är angeläget.”