Boka i god tid så att det blir av! Nedan ser du kommande års inspirationsföreläsningar. Välj den föreläsare och det ämne som passar dig och din grupp, avdragsgillt som utbildning. Varmt välkommen!

Ribacke - om beslutsfattande i vardagen

I dag är valmöjligheterna oändliga, informationsmängden enorm och dagligen fattar vi tusentals beslut. Ari & Mona har båda doktorerat i beslutsfattande och har bred bakgrund inom organisation & ledarskap. Det finns mycket att lära kring detta och vi behöver bli mer medvetna. Både som privatpersoner men minst lika mycket som arbetsgrupp. Denna eftermiddag får vi konkreta verktyg på hur vi kan checka av beslutsmatrisen för att minimera felmarginalerna och få en smidigare vardag kring beslutsfattandet.

Ergin Özdemir
Kristina Paltén är äventyrare, ultralöpare, föredragshållare, coach och författare. Hon är den första kvinnan att springa ensam genom Iran, en sträcka på 1 840 kilometer. Dokumentären: “Ensam genom Iran – 184 mil av tillit” har fått mycket uppmärksamhet och priser världen över. Kristina sprang i ett land där hon inte kunde språket, inte kunde be om hjälp, inte läsa skyltar. Hur förhåller man sig till rädslor, som ensam löpare? Hon ville sprida tillit i Sverige, men det spred också tillit i Iran. En spännande och gripande föreläsning om hur en från början obetydlig handling utvecklats till ett budskap som förändrar världen. Om hur våra gränser bara finns i våra huvuden.
Chris om kommunikation

Tobias Karlsson, den glada dansaren känd från Lets Dance där han deltog i 15 säsonger. En man som tävlat och turnerat världen över, skapat sin egen dansikal och föreläser i hela Sverige. En personlig story om kampen att få vara sig själv. Om passionen som fick Tobias att behålla orken och glöden. Och om en oväntad vänskap som gjorde skillnaden att vara eller inte vara. Detta blir vårens absolut BÄSTA teamavslutning. Kom tillsammans som ett team, Tobias lämnar ingen oberörd!

Pelle Sandstrak

Har du en aning om vad som faktiskt är angeläget? Många av oss drabbas av ett slags moment 22 när vi antingen själva är oklara med vad som är viktigt i våra liv och dras med i att organisationen har oklara strategier och målbilder. Dras vi inte med i arbetets cirkus kan det vara någon i vår omgivning som vi blir uppslukade av. Vi tappar oss själva någonstans på vägen och vet inte vad som är upp eller ner längre. Klas Hallberg är veteran inom föreläsarbranschen, han är filosof och har skrivit mängder av böcker om att ge sig hän och leva i nuet. Om att vi borde hångla mer och bli bättre på att vara närvarande här och nu. Som det gamla talesättet säger: Alla dessa dagar som kom och gick, inte visste jag att det var livet.

Anna Bennich Karlstedt - om stress

En stående föreläsning om kommunikation baserad på DISC-teorin.  En föreläsning som fokuserar på våra styrkor och inget annat. Om hur vi kompletterar varandra. Det är först med dom insikterna jag kan relatera till andra och hur jag ska kommunicera för att nå fram. Chris är en sann entreprenör som bl a arbetar  som konsult och föreläsare. Hon är även författare. Hon använder sig av storytelling om vardagssituationer vi alla kan känna igen oss i. En föreläsning som passar hela gruppen!

Anders Landgren om hur ni visualiserar era mål och visioner

Den här föreläsningen är för alla som vill få tiden att räcka till – både på jobbet och fritiden. Det är inte enkelt, men det blir enklare om vi frågar oss: VAD ska tiden räcka till? Vad är verkligen viktigt – och vad kan vänta? Går det att göra färre saker, och göra dem snabbare? Jo, det går.

David Stiernholm är professionell struktör och författare. Han har också en gång i tiden sprungit i ekorrhjulet. Hade belamrat skrivbord och allt togs på uppstuds. David började må dåligt av stressen, till och med på fritiden. Han behövde förändring och han fann en lösning: struktur. Det är just den han kommer att dela med sig av!

Boka in er på en föreläsning som passar just din grupp och det ni står inför. Vi arrangerar öppna och stängda föreläsningar samt förmedlar föreläsare.

Tack till Gabriella och Pernilla på Seminariegruppen för en väl anordnad och mycket trevlig eftermiddag! Det kändes lyxigt att få komma iväg på en föreläsning mitt i vardagen och tanka på lite energi och nya reflektioner som väcks.//Susanne