Specialpris som gäller för all skolpersonal och pedagoger: 500kr ex moms per person (ordinarie pris 1 495kr)

Anders Landgren om hur ni visualiserar era mål och visioner
Anna Bennich Karlstedt - om stress
Ribacke - om beslutsfattande i vardagen
Ergin Özdemir
Chris om kommunikation
Pelle Sandstrak

Flexibla biljetter – Bara för skolpersonal & pedagoger!

500kr exkl.moms

Här beställer du flexibla biljetter som gäller i 12 månader från beställningsdatum. Då har du 7 föreläsare att välja mellan, kan omboka fram till dagen innan. Biljetterna är inte personliga så det passar perfekt om du ska dela ut dom som belöning/ uppmuntran eller om ni bara har ett rörligt schema som ständigt ändras och därför kan behöva omboka.

Nollställ
Artikelnr: Flexibla biljetter-2 Kategori:

Mer information

Välj föreläsare

Flexibla – välj föreläsare senare

Jag är jättenöjd med hela konceptet runt föreläsningen. Organisation, innehåll var mycket bra. Ett extra plus för kompendiet och testen. Tack!

Biträdande förskolechef

Boka in er på en föreläsning som passar just din grupp och det ni står inför. Vi arrangerar öppna och stängda föreläsningar samt förmedlar föreläsare.

Tack till Gabriella och Pernilla på Seminariegruppen för en väl anordnad och mycket trevlig eftermiddag! Det kändes lyxigt att få komma iväg på en föreläsning mitt i vardagen och tanka på lite energi och nya reflektioner som väcks.//Susanne

Hej, Efter 38 år i olika ekonomibefattningar i olika företag, kommer jag att avsluta min yrkeskarriär. Det har varit givande att läsa de skrifter och delta i de arrangemang som Seminariegruppen ordnat, och jag vill tacka för de tips och råd m.m. som ni har delat med er av under många år.

Stort tack, och lycka till i framtiden med er verksamhet.

Åke Norman