Chris om kommunikation och färgpersonligheter

26 SEPTEMBER I LINKÖPING

SF Filmstaden, Ågatan 39 i Linköping
Kl.13-16 inkl. fikapaus

Personlig DISC-analys ingår!

Dela med dig till kollegor? Ladda ner PDF nedan!


TÄNKER INTE ALLA SOM JAG?! – Gå 2 och betala för 1!

Observera att vi på detta tillfälle är i Linköping!

Den här föreläsningen handlar om kommunikation baserat på DISC-teorin, de fyra färgpersonligheterna. Chris Sundqvist Järn är en erfaren konsult och föreläsare inom området proaktivt ledarskap och försäljning. Hon gjorde karriär som ekonom, storkundssäljare och säljchef på företag som IBM och WM‐data men började för 15 år sedan att jobba bl.a. med ledarskaps- och säljutveckling samt rekrytering.

Många känner igen DISC‐analys eller de olika färgprofilerna. Det är inget nytt men sällan pratar vi om hur vi hanterar och kommunicerar med varandra på bästa sätt utifrån dessa resultat eller färger. Hur ser andra ”färger” på mig och mitt beteende? Det är först med de insikterna som jag kan veta hur jag ska bemöta en kund, kollega eller chef ‐ hur jag ska tänka i ett samarbete eller ett projekt. 

Förstå varandra bättre!

Kommunikationskrockar är en av de absolut vanligaste anledningarna till konflikt på och utanför arbetsplatsen och i dagens stressade vardag blir det ännu viktigare att tolka varandra rätt, oavsett om det är verbalt eller via sociala medier. Ändå lägger vi minst tid på just kommunikation. 

”Håller just nu på med flera rekryteringar i gruppen. Ringde vår HR avdelning dagen efter föreläsningen och beställde DISC-analys av mina toppkandidater. Jag ser det som en kvalitetssäkring för att se om min uppfattning stämmer överens med resultatet. Det är lätt att samarbeta med sådana som är lika sig själv, men får man verkligen det bästa resultatet?

 Stort tack för en bra föreläsning, jag kommer ha stor nytta av detta i framtiden. Vi får höras lite längre fram!”//Chef Siemens

Vi bjuder alla deltagare på en personlig DISC-analys (värde 1 1050kr)! Denna eftermiddag är värdefull ur flera perspektiv – om du som chef planerar att rekrytera inom de närmaste åren är det ett gyllne tillfälle att ta reda på vilken ”färgblandning” du har i teamet idag och vilka kombinationer som fungerar bäst. Kanske du saknar en? Som medarbetare får du en unik sammanfattning av din personlighet. Vad du behöver för stöd av chef & medarbetare och hur dina egenskaper påverkar det vardagliga. Personlig utveckling helt klart med unika insikter.

Vill du ta in Chris som föreläsare till din organisation? Hör av dig på kontakt@seminariegruppen.se för en offert. Vi behöver veta datum, antal deltagare och var i Sverige ni sitter. 

Rea!

Chris Sundqvist Järn – 2 för 1

1495kr 747kr exkl.moms

OrdinariePris 1 495kr ex moms. JUST NU 747kr!

Välj antal platser till Chris, inom kort kommer du att få en biljett via mail som senare lämnas vid insläppet. Dessa biljetter är opersonliga vilket passar bra vid förhinder.

 

 

Artikelnr: Chris Sundqvist Järn-1 Kategori:

Mer information

Välj föreläsare