Inspirationsföreläsningar i Stockholm

Seminariegruppen erbjuder inspirationsföreläsningar i Stockholm flera gånger varje år. Konceptet är framtaget för att det ska vara lätt att ta en paus från vardagens rutiner och fylla på med energi och inspiration. Bland våra talare finns bland annat Babben Larsson, Carolina Klüft och Ari och Mona Riabacke. Föreläsningarna riktar in sig på olika områden och du kan alltid hitta något som passar just din arbetsgrupp.

Inspirationsföreläsning – en väg till större framgång

Genom att komma ut från kontoret och göra något tillsammans växer ni som grupp och kan öka er kreativitet och produktivitet. En grupp som trivs och kan skratta tillsammans kan också prestera mer som arbetsgrupp. Men en inspirationsföreläsning kan också vara något som en person får för bra prestation eller som du som chef går på för att ta med dig mer energi till gruppen du leder. Det kan med andra ord vara en gruppaktivitet eller något som alla i gruppen gör var för sig, beroende på vad syftet med inspirationen är.

Teambuildingaktivitet för företag i Stockholm

En inspirationsföreläsning är en ypperlig teambuildingaktivitet för en arbetsgrupp. I vårt koncept ingår alltid en reflektion för de som vill och i priset får ni med workshopövningar att ta med er hem till kontoret. Det gör att inspirationen och energin får en förlängd livstid och ni kan följa upp föreläsningen med övningar som stärker er som team. En bra teambuilding aktivitet stärker er som grupp och kan vara en hjälp i till exempel ett förändringsarbete eller stort projekt. En inspirationsföreläsning kan också vara starten för nyttig och givande reflektion inom gruppen.

 

Så här fungerar våra inspirationsföreläsningar

Seminariegruppen handplockar föreläsare för att det ska vara aktuella ämnen och teman på föreläsningarna och för att det ska presenteras på ett sätt som ger ett bestående intryck. Efter varje inspirationsföreläsning gör vi en sammanfattning som vi tillsammans med workshopövningar delar ut till alla deltagare. Sammanfattningen och övningarna är till för att ni lätt ska kunna ta med er insikterna in i er vardag.

Seminariegruppens inspirationsföreläsningar har fördelen att du kan välja om du vill boka in dig eller din grupp till en specifik föreläsning eller så kan du boka flexibla biljetter. Då kan varje person välja vilken föreläsning den personen vill gå på. Med de flexibla biljetterna är ni garanterad plats fram till tre veckor innan föreläsningen och biljetterna är ombokningsbara. Inspirationsföreläsningarna i Stockholm hålls mellan kl. 13 och 16 på eftermiddagarna. I priset ingår fika och ett kompendium med sammanfattning och workshopövningar. 

Eftermiddagen hos Seminariegruppen gav vårt team en rejäl boost med många skratt och nya insikter.

Johanna,

Teamledare , Försäkringsbolag

När vill ni inspireras?

Se datumen för våra föreläsningar och boka biljetter

Vi är Seminariegruppen

Vi som driver Seminariegruppen och som sätter ihop inspirationsföreläsningarna i Stockholm heter Pernilla och Gabriella. Vi har tillsammans lång erfarenhet inom bland annat marknadsföring, försäljning och service. Vårt mål är att alla som kommer på våra inspirationsföreläsningar ska få en energikick och känna att de blev berörda på ett personligt plan. Vi är övertygade om att det som berör dig som person är mer bestående än det som riktar sig till din titel eller position på företaget.