Företagsevent i Stockholm

Letar du företagsevent i Stockholm? Seminariegruppen har lösningen för dig! Vi anordnar varje år ett flertal inspirationsföreläsningar som är ett ypperligt sätt att ta en välbehövd paus och ge ditt team lite ny energi. Våra föreläsningar riktar in sig på olika områden för att du lätt ska kunna hitta något som passar just din grupp. På scen står bland andra Babben Larsson, Carolina Klüft samt Ari och Mona Riabacke.

Svetsas samman genom ett företagsevent

En inspirationsföreläsning kan vara en väg till att få en mer sammansvetsad grupp som arbetar bättre tillsammans och blir mer kreativ. Ibland krävs det en paus från de vardagliga rutinerna för att kunna få nya perspektiv och därmed prestera mer och bättre. Det kan också vara en bra start för ett nytt projekt eller inledningen på ett förändringsarbete, där det är viktigt att sätta en positiv känsla från början. En inspirationsföreläsning som företagsevent har med andra ord många fördelar.

När Seminariegruppen håller inspirationsföreläsning som företagsevent i Stockholm ingår alltid en reflektion efter föreläsningen. De som vill stannar kvar och är med i reflektionen, vill man inte vara med i den gemensamma reflektionen kan man göra en egen när ni är tillbaka på kontoret. I priset för en inspirationsföreläsning får ni ett kompendium med en sammanställning och några workshopövningar att ta med er hem. Dessa övningar är meningen att ni ska kunna göra på egen hand och därmed förlänga den inspiration och känsla ni tog med er från föreläsningen. Ett företagsevent i form av en inspirationsföreläsning med andra ord fortsätta att ge positiva effekter långt efter att ni deltagit på själva föreläsningen.

Om du är i Stockholm, välj Seminariegruppens företagsevent 

Seminariegruppens föreläsare är handplockade av oss för att möta de högt ställda kraven på vad våra företagsevent i Stockholm ska leva upp till. Föreläsaren ska kunna inspirera på plats och leverera sitt budskap på ett sätt som är lätt att ta till sig för många. Samtidigt ska budskapet vara något som kan leva kvar i publiken ett långt tag efter det att deltagaren har lämnat eventet. Varje företagsevent avslutas med att vi sammanfattar föreläsningen. Vi reflekterar tillsammans över det vi hört och ni får även med er ett kompendium med sammanfattningen och workshopövningar som ni kan ta med er hem till arbetsplatsen och applicera insikterna ni fått på det arbete ni har framför er.

Det fina med våra företagsevent är den stora flexibiliteten vi erbjuder. Ni kan antingen boka in er på en föreläsning på det datum som passar er. Eller så kan ni köpa flexibla biljetter som gör det möjligt att välja vilken föreläsning ni vill lyssna till senare, vilket också gör det möjligt att dela upp gruppen och gå på olika föreläsningar. Ett bra alternativ för stora grupper och en möjlighet till att få mer inspiration att sprida i gruppen. Flexibla biljetter gör att ni är garanterad plats fram till tre veckor innan föreläsningen hålls. Biljetterna är även ombokningsbara.

Alla våra föreläsningar är på eftermiddagar mellan kl. 13 och 16. Vi håller ofta till på teatern Intiman  eller Scalateatern som båda har en mysig scen och bra mingelutrymme. Vi bjuder på fika under eftermiddagen och efter att föreläsningen är slut får ni med er det tidigare nämnda kompendiet med sammanställning och övningar.

Se vår kalender för datumen på våra föreläsningar

Sidan skapad av Raqs Webbyrå