Tack för en bra föreläsning! Det var trevligt att få höra selfdetermination theory, candle problem, functional fixedness, self-efficasy kopplat till prestation, organisationslära osv, och framför allt, riktigt kul att få se lite experiment live.

Mycket bra jobbat med att bevisa tesen om att vi inte är så rationella som vi faktiskt tror vi är.

HR/ Region Uppsala

15 OKTOBER 2020

Kl.13-16 inkl. fika och kompendium

Efter föreläsningen öppnar baren för er som vill ta vara på inspirationen på en after work

Scalateatern, Wallingatan 32-34 i Stockholm

Hitta hit!
Närmaste tunnelbana är T-Centralen. Pendeltågsstation Stockholm City. Bussar som stannar i närheten är  nummer 50. Närmaste P-hus finner du via länken HÄR >>
Stor grupp?
Vill du boka en större grupp? Kontakta oss med antal och budget så gör vi vårt yttersta för att möta er. Det börjar med en dialog, mejla oss HÄR >>

MENING, MÅL, MOTIVATION

-ERIK FERNHOLM

Erik Fernholm. En av våra absoluta favoriter bland alla de föreläsare vi lyssnat på under alla år. Enligt oss borde ALLA lyssna på Erik och den kunskap han med medarbetare förmedlar. Föreläsningen visar hur vi med forskningens kraftfulla insikter om innovation, motivation och kreativitet skapar en långsiktigt välmående framtid för såväl individ, företag som samhälle. Och dessutom hur vi kan vara lyckligare på vägen.

Erik grundade Bättre skolor. Bättre skolors verktyg är enkla, effektiva och roliga och riktar sig mot lärare, rektorer och elever. Medgrundare till Growing minds. En plats för föräldrar och pedagoger där vi tillsammans med ledande experter och forskare samlar den senaste kunskapen, idéerna och verktygen för att dina barn ska må och lära sig så bra som möjligt.

Fernholm är också medgrundare & VD på 29k, som vill att fler människor ska ta tillvara på varje dag av sina liv. Under 2018 tog 1574 personer sitt liv i Sverige. Antalet självmordsförsök för de mellan 15-24 år var det högsta som uppmätts på många år. Detta trots att vi bor i ett av världens mest privilegierade länder.

”Lösningen på vår tids yttre utmaningar hittas i lösningen på vår tids inre utmaningar”

Genom att föra ihop psykologiska metoder med digital teknik sprider 29k personlig utveckling till alla, och hjälper individer och grupper utvecklas så att varje dag räknas. Detta med mening och mål i livet är något alla berörs av.

En hållbar framtid är byggd kring vad människan behöverinte endast vad hon vill. Det är inte en teori utan vetenskapligt bevisat! Skapad från inre driv-krafter istället för yttre belöningar. Med värdeskapande i spetsen istället för kortsiktig avkastning. 

Missa inte detta tillfälle, som trots det allvarliga ämnet är lättsamt, inspirerande och framförallt ger stort hopp om en bättre vardag för oss alla. 

En föreläsning som ger direkta insikter/tankeställare om vad som är viktigt på riktigt. Med konkreta exempel på plats. Både för personlig och teamets utveckling. 

Boka plats för dig och ditt team och tipsa ditt nätverk. Som forskning visar: delad glädje – är dubbel glädje <3.

Erik Fernholm om mening och livsbalans
Med akademisk bakgrund inom neuro-, motivations- och lyckoforskning och framförallt ett brinnande intresse för ökat välmående ute i samhället jobbar Erik sen många år med evidensbaserad forskning som stöd.
En föreläsning som är högaktuell med tanke på det samhällsklimat vi har i en stressat tid. Föreläsningen passar LG, chef och medarbetare.

Varmt välkommen!

 

Förmedla föreläsara?
Du kanske vill anlita Erik Fernholm till en intern konferens. Kontakta oss HÄR för en offert, helt kostnadsfritt! 
Program i pdf

Vill du dela med dig till kollegor på kommande möte? Ladda ner programmet i PDF-format HÄR >>

Boka nu biljetter – Erik Fernholm

1695kr exkl.moms

Gäller föreläsning på plats på Scalateatern. Fika och kompendium ingår. Dessa biljetter är inte ombokningsbara men inte heller personliga vilket passar bra vid förhinder.

50 i lager

Artikelnr: 3813 Kategori:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Boka nu biljetter – Erik Fernholm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *