Elizabeth är grym som föreläsare! Var med på en intern föreläsning där runt 50 pers satt med armarna i kors. Konflikt kändes på lång väg. Efter två timmar var stämningen helt omvänd med samtal och dialoger. Grymt vass men oerhört ödmjuk. Vilket proffs!

25 NOVEMBER 2020

Kl.13-16 inkl. fika och kompendium

Efter föreläsningen öppnar baren för er som vill ta vara på inspirationen på en after work

Scalateatern, Wallingatan 32-34 i Stockholm

Vägbeskrivning

Närmaste tunnelbana är T-Centralen. Pendeltågsstation Stockholm City. Bussar som stannar närmast 50, 53, 61. Parkering finns men då kan du få leta ett tag och det blir garanterad fickparkering…närmaste P-hus finner du via länken HÄR >>

FRAMGÅNGSRIKA TEAM MED FEEDBACK
-ELIZABETH KUYLENSTIERNA

Feedbackkultur som ett verktyg för framgångsrika team.

Dom allra flesta känner till begreppet feedback. Men tyvärr är det ofta förknippat med en negativ känsla. En känsla av att jag nu kommer att få beröm – ett men – och kritik för något. Men det är inte alls så feedback fungerar!

Elizabeth Kuylenstierna arbetar dagligen med att coacha chefer och medarbetare i olika organisationer runt om i landet, men även utomlands. Hon har även uppdrag internationellt, som i USA där hon jobbar med att utbilda fängelsechefer. Feedback är ett ständigt återkommande ämne för alla ledare, oavsett bransch.

När det är kristallklart vad målet är. Vart vi är på väg så är feedback ett verktyg som finslipar oss på vägen mot målet. Kommunikation helt enkelt. Vi vill och behöver ha kontinuerlig återkoppling på det som fungerar och inte. När vi är trygga i gruppen och med på vad och varför – så kommer ingen att haka upp sig på vem som sa det och hur. Utan det blir bara ett naturligt sätt och verktyg att använda tillsammans som ett team, för att vi ska nå våra individuella och gemensamma mål.

Elizabeth är expert på feedback. Hon har skrivit flera böcker i ämnet och handlett massor av grupper, chefer och medarbetare genom åren. Missa inte detta öppna tillfälle tillsammans med gruppen!

Elizabeth Kuylenstierna - Feedbackkultur för framgångsrika team

Elizabeth Kuylenstierna är ledarskapskonsult, medlare, terapeut, coach, författare, UGL-handledare och en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare.

Föreläsningen passar dig som är teamledare/ chef och förstår den enorma kraft och potential ditt team har. Detta tillfälle är ett av flera verktyg som du använder för att uppmuntra och kompetensutveckla både dig och din grupp med. Om du vill uppdateras lite extra missa inte feedbackkursen för chefer som vi kör i september!

Varmt välkommen! 

Boka till internt tillfälle?

Mejla oss en förfrågan för en offert. Vi behöver datum, stad & antal deltagare. Mejla via länken här >>

Rea!

Boka nu biljetter – Elizabeth Kuylenstierna

1695kr 1495kr exkl.moms

”Boka tidigt”-pris gäller fram till tre månader innan föreläsning. Det är alltså billigare med framförhållning (och också bättre för livsbalansen). Välj önskat antal biljetter, så mejlar vi en pdf-biljett. Dessa biljetter är inte ombokningsbara men inte heller personliga vilket passar bra vid förhinder.

Kategori:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Boka nu biljetter – Elizabeth Kuylenstierna”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *