SUCCÉ MED DIGITAL TEAMBUILDING & KICKOFF

Stärk gruppen på distans och irl på tryggt avstånd. Det är enkelt, prisvärt & roligt!

Digitalt funkar hur bra som helst och du kan med ganska små medel förgylla tillvaron för gruppen. Att hålla distans är inte lika med att trycka på paus i ledarskapet. Efter ett helt års avståndshållande behövs teamaktiviteterna mer än någonsin.

Det finns inga ursäkter!

Seminariegruppen förmedlar föreläsare och kan hjälpa dig knyta ihop en digital pepp, kickoff eller bara något som stärker gruppen. Men vi samarbetar även med en eventbyrå som erbjuder engagerande och spännande aktiviteter för teambuilding och kickoff. De ingår i ett globalt nätverk med närvaro i hela 20 länder. Med andra ord finns möjlighet att köra både på svenska och engelska.

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

– Ni väljer det tema ni önskar.

– Bokar datum & tid.

– Inför ert bokade tillfälle skickas en instruktions-PDF som deltagarna ska läsa inför aktiviteten. Där står information om att ladda ner en app och att ansluta till ett videomöte på utvalt datum. Kör ni en utomhusaktivitet utser grupperna en lagkapten som laddar ner en app. Där finns alla instruktioner ni behöver.

– Alla koncepten leds av professionella eventledare, från start till avslut (vid utomhusaktiviteter klarar ni er själva men vi finns till hands vid behov).

– Gruppen deltar från sin dator. Vid förhinder kan någon annan ersätta platsen. Vid utomhus aktiviteter väljer ni en startplats vid bokning.

– Fakturering sker i förskott.

Aktiviteterna kostar:

> Digitalt på distans 200kr per person + 2000 kr i startavgift. Min.debitering är 5000 kr per aktivitet.

> Utomhusaktiviteter 200kr per person. Min.debitering 3000kr .

Priserna gäller ex moms och för grupper +100 pers. gäller offert. Är ni fler än 100 personer gäller offert. 

DIGITALT HEMIFRÅN

Ni har blivit inlåsta och samlade av en liga för en uppmärksammad kupp.

Ni har 60 minuter på er att lösa alla koder för att visa att ni är helt oskyldiga.
En spännande aktivitet med fokus och tävlingsanda garanteras! Deltagarna måste arbeta tillsammans via videolänk med att tyda bevis, lösa kryptiska meddelanden och interaktiva utmaningar. Hela tiden med klockan som en stressande faktor.

NY TEKNIK MED AR

Med hjälp av funktionen förstärkt verklighet (AR) nyttjar ni den senaste tekniken direkt via vår app som laddas ner på användarnas mobiltelefoner

Tidsåtgång: 85 minuter.
Språk: Svenska/Engelska
Spelas i virtuella lag.

Ladda ner program (PDF) >>

 

Vill ni byta ut vardagen mot 60 inspirerande minuter runt om i världen?

Då är Around the World en perfekt virtuell aktivitet för er.

Med inspiration från hela världen engageras och tävlar deltagarna i virtuella lag à ca. 4 personer. Lagen delas upp slumpvis och ni ställs inför kreativa, kuriosa frågor och uppfinnings-rikedom. Uppdragen är skapade för att få deltagarna att interagera med varandra på ett lättsamt och kul sätt.

Fokus på glädje, skratt med lagom svårhetsnivå.

Tidsåtgång: 85 minuter.
Språk: Svenska/Engelska
Spelas i virtuella lag.

Ladda ner program (PDF) >>

 

En spännande online mordgåta, äntligen får man känna Agatha Christie-känslan!

En advokat har hittats död i natt vid en herrgård och en mordutredning startar. Den första rapporten tyder på att mordoffret var på herrgården för en skolåterträff tillsammans med en handfull andra gäster. De är nu alla är både vittnen och huvudmisstänkta och ert uppdrag är identifiera den skyldiga.

NY TEKNIK MED AR

Med hjälp av funktionen förstärkt verklighet (AR) nyttjar ni den senaste tekniken direkt via vår app som laddas ner på användarnas mobiltelefoner. Deltagarna får även utföra ett antal foto- och videouppdrag med koppling till fallet.

Tidsåtgång: 120 minuter.
Språk: Svenska/Engelska
Spelas i virtuella lag.

Ladda ner program (PDF) >>

 

AKTIVITET UTOMHUS – DU VÄLJER PLATSEN

ÄNTLIGEN FÅR MAN LEKA SPION!

Lagtävlingen där deltagarna får testa sina spionfärdigheter och tävla mot övriga lag. Lagen utmanas i bild- och videouppdrag, tidsbegränsade frågor, lösa chiffer mm. Helt klart en succéaktivitet, äntligen får man spionera helt legitimt:).

Kryptiska meddelanden, hemliga koder och spännande uppdrag. Spionakademin är en teambyggande och energigivande aktivitet som passar utmärkt för er som söker efter en kul aktivitet att göra med jobbet.

Ni väljer helt själva platsen för aktiviteten och klär er efter väder. Gör en lagindelningen i förväg och utser en lagledare per lag.

Pris: 200kr/person (min.deb. 3 000kr)
Alla priser är ex. moms.
Tid: 120 min
Språk: Svenska el engelska

Eventledare tillgänglig på distans under hela aktiviteten. Spelas via vår app i telefonen

VINNARSKALLE, NÅGON?

Kunskapsfrågor, kuriosa och tidsstyrda uppdrag, med roliga foto- och videouppdrag där lagen får använda sin fantasi & kreativitet. Ni spelar på valfri plats i landet. En underhållande aktivitet som främjar samarbete. Passar små som stora grupper och staden blir till ett spelbräde när lagen rör sig från plats till plats och ställs inför en rad olika uppdrag.

Dessa är alla värda olika mycket poäng och är kopplade till 5 teman: mat & dryck, samhälle & kultur, sport, resor och hjärngympa.

Poängjakten är en lagtävling som skapar en härlig känsla av att lyckas tillsammans samtidigt som ni lär känna varandra på ett roligt och energifyllt sätt.

Pris: 200kr/person (min.deb. 3 000kr)
Alla priser är ex. moms.
Tid: 90 min
Språk: Svenska el engelska

Eventledare tillgänglig på distans under hela aktiviteten.
Spelas via vår app i telefonen.

BOKA DIGITAL AKTIVITET IDAG!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för bekräftelse.

15 + 1 =