SUCCÉ MED DIGITAL TEAMBUILDING & KICKOFF

Stärk gruppen på distans och irl på tryggt avstånd. Det är enkelt, prisvärt & roligt!

Digitalt funkar hur bra som helst och du kan med ganska små medel förgylla tillvaron för gruppen. Att hålla distans är inte lika med att trycka på paus i ledarskapet. Efter ett helt års avståndshållande behövs teamaktiviteterna mer än någonsin.

Det finns inga ursäkter!

Seminariegruppen förmedlar föreläsare och kan hjälpa dig knyta ihop en digital pepp, kickoff eller bara något som stärker gruppen. Men vi erbjuder även digitala teamaktiviteter. Funkar även om du har ditt team i olika länder! Med andra ord finns möjlighet att hålla aktiviteten på svenska och engelska.

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

– Ni väljer önskat tema.
– Bokar datum & tid.

– Vid bokning skickas en instruktions-PDF som deltagarna ska läsa inför aktiviteten. Där står information om att ladda ner en app och att ansluta till ett videomöte på utvalt datum. Väljer ni en utomhusaktivitet (selfrun) delar ni in er i lag med varsin lagkapten. I er PDF finns alla information ni behöver men vi finns via telefon vid behov.

– Alla koncepten leds av professionella eventledare, från start till avslut (vid utomhusaktiviteter klarar ni er själva men vi finns till hands telefonledes vid behov).

– Ni deltar från egen dator & app (vid utomhusaktiviteten Selfrun väljer ni en startadress när ni bokar.
– Fakturering sker i förskott.
– Det går bra att ändra antal deltagare fram till 7 dagar innan bokad aktivitet.

PRISBILD:

> Digitalt på distans bara 200kr per person + 2000 kr i startavgift. Min.debitering är 5000 kr per aktivitet.

> Utomhusaktiviteter 200kr per person. Min.debitering 3000kr .

Priserna gäller ex moms. Är ni fler än 100 personer gäller offert. 

DIGITALT HEMIFRÅN

Ni har blivit inlåsta och samlade av en liga för en uppmärksammad kupp.

Ni har 60 minuter på er att lösa alla koder för att visa att ni är helt oskyldiga.
En spännande aktivitet med fokus och tävlingsanda garanteras! Deltagarna måste arbeta tillsammans via videolänk med att tyda bevis, lösa kryptiska meddelanden och interaktiva utmaningar. Hela tiden med klockan som en stressande faktor.

NY TEKNIK MED AR

Med hjälp av funktionen förstärkt verklighet (AR) nyttjar ni den senaste tekniken direkt via vår app.

Tidsåtgång: 85 minuter.

Ladda ner program (PDF) >>

 

Vill ni byta ut vardagen mot 60 inspirerande minuter runt om i världen?

Då är Around the World en perfekt virtuell aktivitet för er.

Med inspiration från hela världen engageras och tävlar deltagarna i virtuella lag à ca. 4 personer. Lagen delas upp slumpvis och ni ställs inför kreativa, kuriosa frågor och uppfinnings-rikedom. Uppdragen är skapade för att få deltagarna att interagera med varandra på ett lättsamt och kul sätt.

Fokus på glädje, skratt med lagom svårhetsnivå, mao inget för de introverta.

Tidsåtgång: 85 minuter.

Ladda ner program (PDF) >>

 

En spännande online mordgåta, äntligen får man känna Agatha Christie-känslan!

En advokat har hittats död och en mordutredning startar. Mordoffret var på herrgården för en skolåterträff tillsammans med en handfull andra gäster. Ni är nu alla är både vittnen och huvudmisstänkta och ert uppdrag är finna mördaren…

NY TEKNIK MED AR

Med hjälp av funktionen förstärkt verklighet (AR) nyttjar ni den senaste tekniken direkt via vår app. Deltagarna får även utföra ett antal foto- och videouppdrag med koppling till fallet.

Tidsåtgång: 85 minuter.

Ladda ner program (PDF) >>

 

FAST I ARKTIS – KLURIGT VÄRRE

Efter flera timmars vandring genom den iskalla natten får ni en glimt av hopp – en övergiven hydda! Ni har 60 minuter innan hyddan är oåtkomlig på grund av det kraftiga snöfallet och de kraftiga vindarna.

Arbeta tillsammans med ditt team och lös pussel och gåtor för att lyckas få igång strömmen och starta radion, hitta rätt frekvens och ta reda på er position för att bli räddade i tid!

Detta är teambuilding i ordets rätta bemärkelse. Här gäller det att vänta in varandra, samarbeta och dra nytta av varandras styrkor. Annars blir ni fast!

NY TEKNIK MED AR

Med hjälp av funktionen förstärkt verklighet (AR) nyttjar ni den senaste tekniken direkt via vår app.

Tidsåtgång: 85 minuter.

Ladda ner program (PDF) >>

 

 FIKA MED QUIZ – PERFEKT AW

Fika med quiz är en social och lättsam aktivitet som påminner surret vid kaffemaskinen eller AW:n . Ni spelar i lag och uppmuntras att varva ner och ha kul ihop. Med en eventledare via videolänk kommer ni att tävla mot varandra, ha kul, motivera varandra och få igång tävlingdjävulen inom er. Vinnarna är det lag som får högst poäng.

Med massor av skratt, skapar denna utmaning en känsla av sammanhållning utan att behöva vara tillsammans. Arbetsglädje är som bekant en av nycklarna till effektiva & framgångsrika team så detta är definitivt ett alternativ till måndags eller fredags aw’n.

Alla bilder och video som skapas under dagen får ni självklart som ett minne. 

Tidsåtgång: 70 minuter.

Ladda ner program (PDF) >>

 

TÄVLA UTE – PÅ DISTANS

utförs i deltagarnas egen utomhusmiljö. Efter en gemensam introduktion i storgrupp via videokonferens (via app), delas deltagarna in i mindre virtuella lag à 4 personer. Därefter gäller det att samla poäng genom att utföra en rad olika uppdrag.

Uppdragen är kopplade till 5 olika teman: mat & dryck, samhälle & kultur, sport, resor och hjärngympa. Lagen har självklart kontakt med varandra under hela aktiviteten.

Det är häftigt hur nära man kan kännas trots att ena kollegan kanske befinner sig i Kiruna och den andra i Indien. Helt klart övning på kommunikation & samarbete!

Alla bilder och video som skapas under dagen får ni självklart som ett minne. 

Tidsåtgång: 85 minuter.

Ladda ner program (PDF) >>

 

AKTIVITET UTOMHUS – OAVSETT VAR I SVERIGE

ÄNTLIGEN FÅR MAN LEKA SPION!

Lagtävlingen där deltagarna får testa sina spionfärdigheter och tävla mot övriga lag. Lagen utmanas i bild- och videouppdrag, tidsbegränsade frågor, lösa chiffer mm. Helt klart en succéaktivitet, äntligen får man spionera helt legitimt:).

Kryptiska meddelanden, hemliga koder och spännande uppdrag. Spionakademin är en teambyggande och energigivande aktivitet som passar utmärkt för er som söker efter en kul aktivitet att göra med jobbet.

Ni väljer helt själva platsen för aktiviteten och klär er efter väder. Gör en lagindelningen i förväg och utser en lagledare per lag.

Pris: 200kr/person (min.deb. 3 000kr)
Alla priser är ex. moms.
Tid: 120 min
Språk: Svenska el engelska

Eventledare tillgänglig på distans under hela aktiviteten. Spelas via vår app i telefonen

VINNARSKALLE, NÅGON?

Kunskapsfrågor, kuriosa och tidsstyrda uppdrag, med roliga foto- och videouppdrag där lagen får använda sin fantasi & kreativitet. Ni spelar på valfri plats i landet. En underhållande aktivitet som främjar samarbete. Passar små som stora grupper och staden blir till ett spelbräde när lagen rör sig från plats till plats och ställs inför en rad olika uppdrag.

Dessa är alla värda olika mycket poäng och är kopplade till 5 teman: mat & dryck, samhälle & kultur, sport, resor och hjärngympa.

Poängjakten är en lagtävling som skapar en härlig känsla av att lyckas tillsammans samtidigt som ni lär känna varandra på ett roligt och energifyllt sätt.

Pris: 200kr/person (min.deb. 3 000kr)
Alla priser är ex. moms.
Tid: 90 min
Språk: Svenska el engelska

Eventledare tillgänglig på distans under hela aktiviteten.
Spelas via vår app i telefonen.

BOKA DIGITAL AKTIVITET IDAG!

Det är många som ska boka en aktivitet i början på hösten, boka i tid för att säkra att just ditt datum blir ledigt! Vid frågor kan du kontakta oss via formuläret.

14 + 15 =