Jag tyckte föreläsningen var jättebra! Hade grundat med att läsa på en del och det var jättebra att höra det hela från en annan synvinkel. Har också gjort testet vilket stämde bra överens med vad jag trodde om mig själv, den långa rapporten kommer jag ha stor nytta av. Stort tack för en bra föreläsning, jag kommer ha stor nytta av detta i framtiden. Vi får höras lite längre fram!

//Chef Siemens

26 SEPTEMBER 2019

Kl.13-16.00 inkl. fikapaus
Efter föreläsningen öppnar baren för er som vill ta vara på inspirationen på en after work

Scalateatern, Wallingatan 32-34 Stockholm

TÄNKER INTE ALLA SOM JAG?!

– CHRIS SUNDQVIST JÄRN

En föreläsning om kommunikation baseras på DISC-teorin, de fyra färgpersonligheterna. Många känner igen DISC‐analys eller de olika färgprofilerna, det är inget nytt men sällan pratar vi om hur vi hanterar och kommunicerar med varandra på bästa sätt utifrån dessa resultat eller färger. Hur ser andra ”färger” på mig och mitt beteende? 

Det är först med de insikterna som jag kan veta hur jag ska bemöta en kund, kollega eller chef ‐ hur jag ska tänka i ett samarbete eller ett projekt. Notera att det inte handlar om att se sig om idioter – eller en kurs om DISC, absolut inte! Snarare en lättsam föreläsning som får ”myntet att trilla ner”. Som får en att inse vilken tur vi har som är olika, att vi faktiskt kompletterar varandra.

Kommunikationskrockar är en av de absolut vanligaste anledningarna till konflikt på och utanför arbetsplatsen och i dagens stressade vardag blir det ännu viktigare att tolka varandra rätt, oavsett om det är verbalt eller digitalt. Ändå lägger vi på tok för lite tid på teamaktiviteter med syfte att lära känna varandra och förbättra kommunikationen.  

En personlig DISC-analys på köpet till varje deltagare! (Värde 1 095kr/st)

Denna eftermiddag är värdefull ur flera perspektiv. För den nya gruppen som behöver lära känna varandra. För den ”gamla” inte känner varandra så bra som man tror… I en sammanslagning av företag/ avdelningar. I grupp som har en tendens att hamna i missförstånd/ konflikt ofta eller när ni står inför rekryteringar. Den stora bonusen blir att vi bjuder på varsin personlig DISC-analys!

Som medarbetare får du en unik sammanfattning av din personlighet. Personlig utveckling helt klart med unika insikter så boka plats idag! 

Tobias Karlsson, nå dina drömmars mål!
Chris Sundqvist Järn är en erfaren konsult och föreläsare inom området proaktivt ledarskap och försäljning.

Hon gjorde karriär som ekonom, storkundssäljare och säljchef på företag som IBM och WM‐data men började för 15 år sedan att jobba bl.a. med ledarskaps- och säljutveckling samt rekrytering. 

Offert för att ta in Chris internt

Boka nu biljetter – Chris Sundqvist Järn

1495kr exkl.moms

Välj antal platser till Chris, inom kort kommer du att få en voucher via mail som senare lämnas vid insläppet. Dessa biljetter är inte ombokningsbara men inte heller personliga vilket passar bra vid förhinder.

 

 

Artikelnr: Chris Sundqvist Järn Kategori:

Mer information

Välj föreläsare