Håller just nu på med flera rekryteringar i gruppen. Ringde vår HR avdelning dagen efter föreläsningen och beställde DISC-analys av mina toppkandidater. Jag ser det som en kvalitets-säkring för att se om min uppfattning stämmer överens med resultatet.

Stort tack för en bra föreläsning, jag kommer ha stor nytta av detta i framtiden. 

//Chef Siemens

26 SEPTEMBER 2019

Kl.13-16.00 inkl. fikapaus
Efter föreläsningen öppnar baren för er som vill ta vara på inspirationen på en after work

Scalateatern, Wallingatan 32-34 Stockholm

TÄNKER INTE ALLA SOM JAG?!

– att förstå varandra bättre

Den här föreläsningen handlar om kommunikation baserat på DISC-teorin, de fyra färgpersonligheterna. Många känner igen DISC‐analys eller de olika färgprofilerna, det är inget nytt men sällan pratar vi om hur vi hanterar och kommunicerar med varandra på bästa sätt utifrån dessa resultat eller färger. Hur ser andra ”färger” på mig och mitt beteende? 

Det är först med de insikterna som jag kan veta hur jag ska bemöta en kund, kollega eller chef ‐ hur jag ska tänka i ett samarbete eller ett projekt. 

Kommunikationskrockar är en av de absolut vanligaste anledningarna till konflikt på och utanför arbetsplatsen och i dagens stressade vardag blir det ännu viktigare att tolka varandra rätt, oavsett om det är verbalt eller via sociala medier. Ändå lägger vi minst tid på just kommunikation. 

En personlig DISC-analys till varje deltagare ingår i priset! (Värde 1 095kr/st)

Denna eftermiddag är värdefull ur flera perspektiv – om du som chef planerar att rekrytera inom de närmaste åren är det ett gyllne tillfälle att ta reda på vilken ”färgblandning” du har idag och vilken typ av personlighet  som behöver komplettera gruppen.

Som medarbetare får du en unik sammanfattning av din personlighet. Personlig utveckling helt klart med unika insikter så boka plats idag! 

Tobias Karlsson, nå dina drömmars mål!
Chris Sundqvist Järn är en erfaren konsult och föreläsare inom området proaktivt ledarskap och försäljning.

Hon gjorde karriär som ekonom, storkundssäljare och säljchef på företag som IBM och WM‐data men började för 15 år sedan att jobba bl.a. med ledarskaps- och säljutveckling samt rekrytering. 

Offert för att ta in Chris internt

Boka nu biljetter – Chris Sundqvist Järn

1495kr exkl.moms

Välj antal platser till Chris, inom kort kommer du att få en voucher via mail som senare lämnas vid insläppet. Dessa biljetter är inte ombokningsbara men inte heller personliga vilket passar bra vid förhinder.

 

 

Artikelnr: Chris Sundqvist Järn Kategori:

Mer information

Välj föreläsare