Oavsett ledare eller inte så kan det kännas ensamt i en ständigt föränderlig värld. Det är då självledarskapet ställs på sin spets och goda förebilder blir så mycket viktigare! Kom och låt dig inspireras av Azita i april!

24 SEPTEMBER 2020

Kl.13-15.30 inkl. fika och kompendium

Efter föreläsningen öppnar baren för er som vill ta vara på inspirationen på en after work

Scalateatern, Wallingatan 32-34 i Stockholm

Vägbeskrivning

Närmaste tunnelbana är T-Centralen. Pendeltågsstation Stockholm City. Bussar som stannar närmast 50, 53, 61. Parkering finns men då kan du få leta ett tag och det blir garanterad fickparkering…närmaste P-hus finner du via länken HÄR >>

Boka Azita till internt tillfälle

Mejla oss en förfrågan för en offert. Vi behöver datum, stad & antal deltagare. Mejla via länken här >>

SJÄLVLEDARSKAP SOM VERKTYG

-AZITA SHARIATI

I april bjuder vi på en spännande och ovanlig lång, öppen föreläsning med Azita. En kvinna som startade sin karriär på Sodexo som restauranchef och avslutade den 21 år senare som nordisk chef. De senaste åren har det skrivits en hel del i media om Shariatis framgångar men allra mest om hennes ledarstil. 

När Azita var vice vd 2010 införde hon och ledningsgruppen ett mål att öka jämställdheten på högre chefspositioner vilket också uppnåddes under fem år med ökad andelen kvinnor från 14 till 50 %. Några år senare utsåg tidningen Veckans affärer Azita till årets mäktigaste kvinna i näringslivet. Men det stannade inte där, ”Bästa kommunikatör”,  ”Most Inspiring CEO”, ”Årets direktör” och även sommarpratare 2019. Det som slog mig när jag själv lyssnade på Azita föreläsa var att hon aldrig pratade specifikt om kvinnor, invandrare eller om jämställdhetsdebatten. Hon pratar om sitt ledarskap. Om egna värderingar och goda förebilder för henne längst vägen. Hon delar med sig av sina erfarenheter, mot och medgångar och vägen till dit hon är idag.

 ”Mångfald handlar om att hitta den bästa kompetensen”

Den här föreläsningen handlar om självledarskap. Om Azitas resa till att finna en värderingsstyrd ledarstil som bevisligen fungerat väldigt bra för henne i livet och i karriären. Det handlar om hur hennes sätt hjälpt henne i en ständigt föränderlig värld och vikten av att kunna anpassa sig med klara och nyfikna ögon utan att förlora sig själv på vägen. Många kan känna sig ensamma i sina ledarroller och då blir självledarskapet så mycket viktigare.

Att få människor att snabbt hantera förändringar är kanske den viktigaste uppgiften för en chef, idag och imorgon. I en tid där förändringstanken är ständigt närvarande är det en framgångsfaktor. 

Anders Landgren föreläser om att leda med bilder

Azita är från Teheran i Iran och kom till Sverige 1986. I idag är hon VD på Anicura efter flera år inom Sodexo. Nyligen släpptes debutboken Hela bilden

Föreläsningen passar dig som är allmänt intresserad av ledarskapsfrågor. Som inspireras av andras framgångsberättelser och förändringsledning som en framgångsfaktor. Passar både chef och medarbetare. Möjlighet till frågor efter föreläsningen.

Varmt välkommen! 

Boka Nu – Azita Shariati

1495kr exkl.moms

Bokningen är bindande, en PDF-biljett skickas per mejl, varmt välkommen!

Kategori:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Boka Nu – Azita Shariati”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…