Tack, Mona Riabacke för en föreläsning som verkligen fick mig att tänka till och inte minst inspirerade till action och – beslut. Du var/är makalöst bra. Fantastiskt bra dragning med mycket substans, härlig pondus och hög trovärdighet kring det du talade om – beslutsfattande. Vill höra mer!!!

– Kristina Cohn Linde, VD, MiG – Göteborgs Affärsnätverk

3 APRIL 2019

Kl.13-16.00 inkl. fikapaus
Efter föreläsningen öppnar baren för er som vill ta vara på inspirationen på en after work

Scalateatern, Wallingatan 32-34 Stockholm

Närmaste tunnelbana är T-Centralen. Pendeltågsstation Stockholm City. Bussar som stannar närmast 50, 53, 61. Parkering finns men då kan du få leta ett tag och det blir garanterad fickparkering…närmaste P-hus finner du via länken HÄR >>

BÄTTRE BESLUT PÅ JOBBET & I LIVET!
– Ari och Mona Riabacke

 

I dagens samhälle är valmöjligheterna är oändliga, informationsmängden enorm och varje dag fattar vi tusentals beslut – beslut som formar våra liv, våra affärer och vår framtid. Så frågan är, hur gör vi och framför allt – hur kan vi göra det bättre? Rent evolutionärt är det en fikarast sen som vi bodde i grottor. Vi har stenåldershjärnor och lever i en ultramodern värld där beslut fattas i ett allt högre tempo.

Hur fungerar vi, varför gör vi som vi gör och hur kan vi göra det bättre? Mona och Ari Riabacke är båda fil.dr. i risk- & beslutsanalys. De pratar om beslutsfattande i vardagen och förklarar mänskliga beteenden kring detta. De ger sina åhörare förståelse om våra grundläggande mekanismer och användbara verktyg för att kommunicera, driva förändring, samarbeta och ta oss an framtiden på bästa sätt för att skapa resultat och nå uppsatta mål.
———————————————————————————————

Ari och Mona pratar om att leda oss själva och andra i tider av förändring, om hur vi ska få grupper och team att prestera bättre, om att fatta kloka beslut och om vikten att vara sig själv och våga mer för att nå uppsatta mål – i livet och på jobbet! De pratar om hur våra känslor ALLTID styr tanken och hur viktig den insikten är. De talar till såväl hjärta som hjärna, det är så de når ut med sina expertkunskaper kring beslutsfattande.

HUR OFTA HAR DU OCH DIN GRUPP REFLEKTERAT ÖVER ERA BESLUTSRUNDOR? VILKA ÄR ENS ERA VIKTIGASTE BESLUT?

Med sin gedigna kunskap och erfarenhet från såväl forskarvärlden som näringslivet guidar Ari & Mona till klokare beslut i en allt mer komplex värld – en förutsättning för att må bättre och nå de resultat vi önskar.

Ari och Mona Riabacke, båda doktorander i beslutsfattande
Ari & Mona Riabacke

Både Ari och Mona ä fil.dr. i risk- & beslutsanalys. De driver sedan 2011 Riabacke & Co tillsammans och erbjuder workshops, föreläsningar, expertstöd och mentorskap för att hjälpa företag att vässa sina affärer och individer att nå sina mål.

De är även författare till den bästsäljande boken Beslutspyramiden – stegen till klokare beslut som översatts till flera språk, bl.a. engelska (Freestyle Decision Making – surfing the wave of information), och blivit nominerad till årets HR-bok. 

2017 startade makarna Beslutspodden som är personliga och spännande samtal med kända svenska profiler.

”Ett icke-beslut är också ett beslut, oftast det sämsta tänkbara”

 

Boka nu biljetter – Ari & Mona Riabacke

1495kr exkl.moms

Välj antal platser till Riabacke, inom kort kommer du att få en pdf-biljett via mail som senare lämnas vid insläppet. Dessa biljetter är inte ombokningsbara men inte heller personliga vilket passar bra vid förhinder.

Kategori:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Boka nu biljetter – Ari & Mona Riabacke”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *