Tack, Mona Riabacke för en föreläsning som verkligen fick mig att tänka till och inte minst inspirerade till action och – beslut. Du var/är makalöst bra. Fantastiskt bra dragning med mycket substans, härlig pondus och hög trovärdighet kring det du talade om – beslutsfattande. Vill höra mer!!!

– Kristina Cohn Linde, VD, MiG – Göteborgs Affärsnätverk

3 APRIL 2019

Kl.13-16.00 inkl. fikapaus
Efter föreläsningen öppnar baren för er som vill ta vara på inspirationen på en after work

Scalateatern, Wallingatan 32-34 Stockholm

Närmaste tunnelbana är T-Centralen. Pendeltågsstation Stockholm City. Bussar som stannar närmast 50, 53, 61. Parkering finns men då kan du få leta ett tag och det blir garanterad fickparkering…närmaste P-hus finner du via länken HÄR >>

BÄTTRE BESLUT PÅ JOBBET & I LIVET!
– Ari och Mona Riabacke

 

Föreläsningen har varit – kontakta oss om du vill ha hjälp att boka in Mona & ari som föreläsare till ett internt tillfälle! Vi nås på kontakt@seminariegruppen.se

Ari och Mona Riabacke, båda doktorander i beslutsfattande
Ari & Mona Riabacke

Både Ari och Mona ä fil.dr. i risk- & beslutsanalys. De driver sedan 2011 Riabacke & Co tillsammans och erbjuder workshops, föreläsningar, expertstöd och mentorskap för att hjälpa företag att vässa sina affärer och individer att nå sina mål.

De är även författare till den bästsäljande boken Beslutspyramiden – stegen till klokare beslut som översatts till flera språk, bl.a. engelska (Freestyle Decision Making – surfing the wave of information), och blivit nominerad till årets HR-bok. 

2017 startade makarna Beslutspodden som är personliga och spännande samtal med kända svenska profiler.

”Ett icke-beslut är också ett beslut, oftast det sämsta tänkbara”

 

Boka nu biljetter – Ari & Mona Riabacke

1495kr exkl.moms

Välj antal platser till Riabacke, inom kort kommer du att få en pdf-biljett via mail som senare lämnas vid insläppet. Dessa biljetter är inte ombokningsbara men inte heller personliga vilket passar bra vid förhinder.

Kategori:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Boka nu biljetter – Ari & Mona Riabacke”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *