SJUKT STRESSAD?!!

– ANNA BENNICH

Vi vet hur vardagens ekorrhjul snurrar på. Rätt som det är hittar vi fjärrkontrollen i kylskåpet och mjölken i garderoben. Alla ”sen” och ”jag ska bara” är ett faktum och det har gått för långt. Stressen är daglig och vi har sedan länge blundat för våra behov av pauser, träning och återhämtning. Förra hösten bokade vi in psykologen och psykoterapeuten Anna Bennich på en öppen föreläsning på dagtid. Anna är bl a känd från TV4 och är även författare till flera böcker.

Förra höstens föreläsning blev väldigt lyckad men vi vet att det var många som inte kunde komma loss från arbetet.

Av den anledningen har vi bokat in Anna på Seminariegruppens After Work-koncept. En kortare föreläsning på sen eftermiddag mellan kl.17.30-19 för dig som uppskattar inspirationsföreläsningar men som har svårt att komma loss på dagtid. Boka in dig med arbetskamrater eller passa på att umgås med en vän denna kväll. Möjlighet till förtäring finns.

Föreläsningen har stress i fokus och Anna berättar generellt om stress och dess påverkan. Om hur den smyger sig på oss och försämrar vår förmåga att hantera vårt privat- och arbetsliv på ett balanserat sätt. Hon pratar också om vad vi med enkla medel kan göra för att motverka stress. 

Listan av erfarenheter och pågående projekt är lång. Anna arbetar med frågor kring stress, sömn, ångest och depression. Men också med relationer/ parterapi, ledarskap och livsstilsfrågor.

Begränsat antal platser - Boka i tid!

En kvällsföreläsning om stress. Med praktiska tips på hur du kan förebygga stress för egen del men också hur du kan stötta andra i din närhet. Det går att hitta balans mellan arbete, familj och fritid! Varmt välkomna att boka plats!

Anders Landgren föreläser om att leda med bilder

Anna Bennich är psykolog och psykoterapeut, författare och föreläsare. En av TV4´s populära och återkommande experter, bland annat i ”Relationsakuten” och i ”Psykpanelen”. Hon är även stående expert i tidskriften MåBra, skribent och krönikör på sajten Psykologiguiden samt ofta anlitad expert i radio och i tidningar. 

Anna har dessutom skrivit böckerna Sjukt Stressad och Vägen genom skilsmässa – att hantera en förlorad kärleksrelation.

Föreläsnngsdatum passerat

Plats: Postmuseum i Gamla stan, Stockholm

Klicka HÄR för karta
Pris: 695kr ex moms

7 + 11 =