Ert upplägg utstrålar personlighet, professionalism och en äkta önskan om att ge värde. Er fina hemsida är tydlig, lätt att hitta i och rakt på sak. en utom tvivel, framgångsrik start för seminariegruppen!

Cecilia Kundtjänstchef Byggbolag

12 MARS 2019

Kl.13-16.00 inkl. fikapaus
Efter föreläsningen öppnar baren för er som vill ta vara på inspirationen på en after work

Scalateatern, Wallingatan 32-34 Stockholm

Närmaste tunnelbana är T-Centralen. Pendeltågsstation Stockholm City. Bussar som stannar närmast 50, 53, 61. Parkering finns men då kan du få leta ett tag och det blir garanterad fickparkering…närmaste P-hus finner du via länken HÄR >>

VISUALISERA FÖR ATT SKAPA HANDLINGSKRAFT

– ANDERS LANDGREN

När det finns tydliga mål och visioner är det lättare att ta beslut och enklare att agera. Både i dom snabba besluten i vardagens hektiska tempo men också i dom långsiktiga besluten. Men hur får vi alla medarbetare att tolka våra visioner på samma sätt?

Behovet av en levande vision ökar i takt med att kraven på delaktighet och kreativitet ökar. Det blir utgångspunkten för all strategiutveckling och ett måste i all utveckling av det interna varumärket och företagskulturenOfta är värdeorden kompletterade med en formulering och det är lätt hänt att det bara blir en slogan på ett papper. En slogan är sällan något vi använder oss av i det vardagliga språket.

En föreläsning om hur ni visualiserar organisationens mål och vision och samtidigt skapar gemensamt engagemang mot dem. 


När en företagskultur inte fungerar, fungerar inte heller människorna i den. Det handlar inte om personlighet och att vissa blir mobbare eller mobbade.

Det är fel i systemet som tillåter att människor beter sig illa.


Kulturen på en arbetsplats är som ett isberg. Man ser toppen av det men utmaningen är att komma åt allt som ligger under ytan. Man måste gå på djupet med vilka värderingar och värden som genomsyrar kulturen och man måste tydliggöra ledarnas roll och hur den ska påverkar människorna i företagskulturen.

Denna workshopsföreläsning visar konkret framgångsexempel och ger deltagarna möjlighet att prova delar av metoden för att du på så vis ska kunna applicera den i din egen organisation.

Anders Landgren föreläser om att leda med bilder
Anders började sin karriär som skidlärare och fortsatte sedan i olika operativa ledarroller. Under många år var han HR-chef för Skistar där han grundade Skistar Academy innan han sadlade om till att arbeta som föreläsare och konsult på heltid.

 

Perfekt tillfälle för chefs- och ledningsgrupper!

Boka nu biljetter – Anders Landgren

1495kr exkl.moms

Boka nu biljetter Seminariegruppen

Välj antal platser till Anders, inom kort kommer du att få en biljett via mail som senare lämnas vid insläppet. Dessa biljetter är inte ombokningsbara men inte heller personliga vilket passar bra vid förhinder.

 

 

Artikelnr: Anders Landgren Kategori:

Mer information

Välj föreläsare