Vi var bara tvungna att göra det igen! Förra året blev succé med grupper från 42 olika företag. Ami har en unik förmåga att fånga deltagarnas uppmärksamhet. Hon förlöjligar ingen och gör det enkelt att förstå vikten av en positiv anda på jobbet. Nya insikter & många skratt blev det.

18 SEPTEMBER 2020

Kl.13-16.00 inkl. fikapaus
Efter föreläsningen öppnar baren för er som vill stanna på en after work

Scalateatern, Wallingatan 32-34 i Stockholm 

Vägbeskrivning

Närmaste tunnelbana är T-Centralen. Pendeltågsstation Stockholm City. Bussar som stannar närmast 50, 53, 61. Parkering finns men då kan du få leta ett tag och det blir garanterad fickparkering…närmaste P-hus finner du via länken HÄR >>

Boka Ami till internt tillfälle

Mejla oss en förfrågan för en offert. Vi behöver datum, stad & antal deltagare. Mejla via länken här >>

ARBETSGLÄDJE, hur & vrf? 
 AMI HEMVIKEN

Våravslutning inför sommaren 2020!

Vi avslutar våren med arbetsglädje som tema. En påminnelse om vikten av att ha kul på jobbet, inte för att vi ska flamsa mera utan tvärtom, För att vi ska fokusera mer och ta bättre beslut.

Det blir lätt allvarligt i dagens hektiska schema. Vi märker det knappt men rätt som det är har vi en bekymmersrynka som sitter fastnaglad mellan ögonen. Hur påverkar det din omgivning och dig själv? Du förstår, våra hjärnor ser ingen skillnad på om vi jagas av ständiga möten, deadlines och beslut eller om det är ett riktigt lejon. Pannloben stängs av och vi blir sämre på att fatta beslut, samarbeta och vara konstruktiva.

Det finns all anledning att fokusera på arbetsglädje. Numera vet man att det inte bara håller sjuktalen nere utan att de
som är på jobbet faktiskt även presterar bättre. 

 Ami har många års erfarenhet som coach och ledartränare. Hon har en unikt avslappnad stil på scen som når ut till lyssnarna. Nästan som om man känner henne sedan tidigare.  Det här med att vara positiv och glad är inget som sker per automatik. Det är aktiva handlingar och beslut som leder till det goda humöret. Kollegor som har den där positiva inställningen till mycket jobbar hårt för att behåll den. Och där behöver alla i gruppen hjälpas åt. För det är inte bara chefens eller andras ansvar att vi har kul på jobbet.

Denna eftermiddag handlar om gemenskap, relationer och kommunikation. Ami ger oss nycklarna, verktygen och tipsen för att vi ska kunna släppa allvaret när vi möts i korridorerna. En vardag där vi tillåter oss dra mer på smilbanden under dagen.

Det ger ringar på vattnet som både kollegor och kunder känner av – allt känns lite lättare och resultatet
blir mer kraft och energi på jobbet.

Grupper som gör roliga teamaktiviteter skiljer sig inte från andra när det handlar om att ha mycket att göra på jobbet. Det är inte så att de har några extra timmar om dagen, vem har lite tid över? Det handlar snarare om prioriteringar och att se de positiva följderna av att göra saker som en grupp.

Anders Landgren föreläser om att leda med bilder

Ami Hemviken har över 10 års erfarenhet som föreläsare, coach och ledartränare så hon har verkligen förmågan att förstå och möta olika målgrupper. Som beteendevetare är Ami skicklig på att förstå och analysera mekanismerna kopplade till beteende-förändring genom kommunikation. 

Rea!

Boka nu biljetter – Ami Hemviken

1695kr 1495kr exkl.moms

”Boka tidigt”-pris gäller fram till tre månader innan föreläsning. Det är alltså billigare med framförhållning (och också bättre för livsbalansen). Välj önskat antal biljetter, så mejlar vi en pdf-biljett. Dessa biljetter är inte ombokningsbara men inte heller personliga vilket passar bra vid förhinder.

Kategori:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Boka nu biljetter – Ami Hemviken”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…