Välj en sida

Vi var bara tvungna att göra det igen! Förra året blev succé med grupper från 42 olika företag. Ami har en unik förmåga att fånga deltagarnas uppmärksamhet. Hon förlöjligar ingen och gör det enkelt att förstå vikten av en positiv anda på jobbet. Nya insikter & många skratt blev det.

Så här funkar det

Digitalt innebär att ni exempelvis samlar er lokalt med en projektor och filmduk. När du gjort din beställning kommer vi att bekräfta köpet och mejla dig en länk som ni använder för att ta del av föreläsningen. Länken är aktiv i 24 timmar.  Vi hörs innan föreläs-ningen för att se till att allt är i sin ordning!

Program PDF
Boka Ami till internt tillfälle

Mejla oss en förfrågan för en offert. Vi behöver datum, stad & antal deltagare. Mejla via länken här >>

ARBETSGLÄDJE, HUR & VRF? 
 AMI HEMVIKEN

Bygg framgångsrika team!

En påminnelse om vikten av att ha kul på jobbet. Inte för att vi ska vara oseriösa utan tvärtom, för att vi ska fokusera bättre, bli mer kreativa och ta smartare beslut.

Det blir lätt allvarligt i dagens hektiska schema. Vi märker det knappt men rätt som det är har vi en bekymmersrynka som sitter fastnaglad mellan ögonen. Hur påverkar det din omgivning och dig själv? Du förstår, våra hjärnor ser ingen skillnad på om vi jagas av ständiga möten, deadlines och beslut eller om det är ett riktigt lejon. Pannloben stängs av och vi blir sämre på att fatta beslut, samarbeta och vara konstruktiva.

Det finns all anledning att fokusera på arbetsglädje. Numera vet man att det inte bara håller sjuktalen nere utan att de
som är på jobbet faktiskt även presterar bättre. 

DIGITAL INSPIRATIONSFÖRELÄSNING!


Samla gruppen i en anpassad lokal, ladda med lunch, gofika eller annat gott och inspireras av Amis energi & kunskap kring arbetsglädje. Alternativt dela ut länkar till hemma-kontoren för att uppmuntra/ belöna.  

Ami har många års erfarenhet som coach och ledartränare. Hon har en unikt avslappnad stil som lyser genom även digitalt som når ut till lyssnarna. Nästan som om man känner henne sedan tidigare.  Det här med att vara positiv och glad är inget som sker per automatik. Det är aktiva handlingar och beslut som leder till det goda humöret. Kollegor som har den där positiva inställningen till mycket jobbar hårt för att behåll den. Och där behöver alla i gruppen hjälpas åt. För det är inte bara chefens eller andras ansvar att vi har kul på jobbet.

Denna föreläsning handlar om gemenskap, relationer och kommunikation. Ami ger oss nycklarna, verktygen och konkreta  tips för att vi ska kunna släppa allvaret i vardagen. Där vi tillåter oss att dra mer på smilbanden.

Det ger ringar på vattnet som både kollegor och kunder känner av. Allt känns lite lättare och resultaten blir bättre.

Grupper som gör roliga teamaktiviteter skiljer sig inte från andra när det handlar om att ha mycket att göra på jobbet. Det är inte så att de har några extra timmar om dagen, vem har lite tid över? Det handlar snarare om prioriteringar och att se de positiva följderna av att göra saker som en grupp.

Anders Landgren föreläser om att leda med bilder

Ami Hemviken har över 10 års erfarenhet som föreläsare, coach och ledartränare så hon har verkligen förmågan att förstå och möta olika målgrupper. Som beteendevetare är Ami skicklig på att förstå och analysera mekanismerna kopplade till beteende-förändring genom kommunikation. 

Stream – Ami Hemviken

9500kr exkl.moms

Livestream – inspirationsföreläsning via digital länk. Ordinarie pris 1695kr/person

Kategori:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Stream – Ami Hemviken”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stream 2 – Ami Hemviken

16500kr exkl.moms

Livestream – inspirationsföreläsning via digital länk. Ordinarie pris 1695kr/person

Kategori:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Stream 2 – Ami Hemviken”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stream 3 – Ami Hemviken

29500kr exkl.moms

Livestream – inspirationsföreläsning via digital länk. Ordinarie pris 1695kr/person

Kategori:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Stream 3 – Ami Hemviken”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *