Vi var bara tvungna att göra det igen! Förra året blev succé med grupper från 42 olika företag. Ami har en unik förmåga att fånga deltagarnas uppmärksamhet. Hon förlöjligar ingen och gör det enkelt att förstå vikten av en positiv anda på jobbet. Nya insikter & många skratt blev det. Mycket fin respons från kunderna!

Gabriella Arroyo
Delägare, Seminariegruppen

2 JUNI 2020

Kl.13-16.00 inkl. fikapaus
Efter föreläsningen öppnar baren för er som vill stanna på en after work

Scalateatern, Wallingatan 32-34 i Stockholm 

Vägbeskrivning

Närmaste tunnelbana är T-Centralen. Pendeltågsstation Stockholm City. Bussar som stannar närmast 50, 53, 61. Parkering finns men då kan du få leta ett tag och det blir garanterad fickparkering…närmaste P-hus finner du via länken HÄR >>

ARBETSGLÄDJE, hur & vrf? 
 AMI HEMVIKEN

Våravslutning inför sommaren 2020!

Föreläsningen Ha roligt på jobbet. Hur & Varför?! är en påminnelse om att det är allas ansvar att vi har trevligt på jobbet – där vi faktiskt spenderar mer tid än hemma med familjen. Det är inte enbart chefens ansvar att vi ska ha kul.

Det här med att vara positiv och glad är inget som sker per automatik. Det är aktiva handlingar och beslut som leder till det goda humöret. Alla har vi olika behov och behöver olika saker men någon form av påfyllning behöver vi. Det är bevisat att vi använder större delen av hjärnan, att stressen minskar och att vi blir mer kreativa när vi skrattar. En annan positiv effekt är att roligt på jobbet leder till minskad sjukfrånvaro & personal-omsättning, så det finns många anledningar till att vara glad och le om dagarna.

Ami Hemviken är en fantastisk föreläsare inom kommunikation, retorik och ledarskap. Denna eftermiddag handlar om gemenskap, relationer och kommunikation. Den 2.a juni får vi nycklarna, verktygen och tipsen för att vi ska kunna släppa de djupa bekymmersrynkorna när vi möts i korridorerna. En vardag där vi tillåter oss dra mer på smilbanden under dagen.

Det ger ringar på vattnet som både kollegor och kunder känner av – allt känns lite lättare och resultatet
blir mer kraft och energi på jobbet.

Grupper som gör roliga teamaktiviteter skiljer sig inte från andra när det handlar om att ha mycket att göra på jobbet. Det är inte så att de har några extra timmar om dagen, vem har lite tid över? Det handlar snarare om prioriteringar och att se de positiva följderna av att göra saker som en grupp.

Anders Landgren föreläser om att leda med bilder

Ami Hemviken har över 10 års erfarenhet som föreläsare, coach och ledartränare så hon har verkligen förmågan att förstå och möta olika målgrupper. Som beteendevetare är Ami skicklig på att förstå och analysera mekanismerna kopplade till beteende-förändring genom kommunikation. 

Boka Ami till internt tillfälle

Mejla oss en förfrågan för en offert. Vi behöver datum, stad & antal deltagare. Mejla via länken här >>

Rea!

Boka nu biljetter – Ami Hemviken

1695kr 1495kr exkl.moms

”Boka tidigt”-pris gäller fram till tre månader innan föreläsning. Det är alltså billigare med framförhållning (och också bättre för livsbalansen). Välj önskat antal biljetter, så mejlar vi en pdf-biljett. Dessa biljetter är inte ombokningsbara men inte heller personliga vilket passar bra vid förhinder.

Kategori:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Boka nu biljetter – Ami Hemviken”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…