ONSDAG 25 OKTOBER 2017

Kl.13-16 inkl. fikapaus
Efter föreläsningen öppnar baren för de som vill ta vara på inspirationen på en after work

Scalateatern, Wallingatan 32-34 Stockholm

PASSAR FÖR:

Medarbetargrupper som arbetar i ständig förändring och behöver nya perspektiv för att snarare känna ständig förbättring. Ledningsgrupper

Dela med dig till andra? Ladda ner programmet nedan!

HITTA MOTIVATION OCH ENERGI TILLSAMMANS!

Ständiga omorganisationer och arbetsuppgifter som bara byggs på är numera ett normalläge men det betyder inte att vi människor är bättre på att hantera den ständiga förändringen. Det leder lätt till att målbilden blir oklar och man blir splittrad och rädd. Rädd att misslyckas och stressen kan skapa distans till medarbetarna snarare än att ena – det blir svårt att finna energi och drivkraft ur något som till en början kan kännas tungt och svårt.

Robert Karjel har civilingenjörsexamen i Teknisk Fysik, har utbildats vid amerikanska Marinkåren och under 2005 var han Copeland Fellow vid anrika Amherst College i Massachusetts där han arbetade som författare. Han är stridspilot och överstelöjtnant och har flera gånger byggt upp och lett organisationer som på kort tid har klarat »det omöjliga« under extrema förhållanden.

Inför uppdraget att bekämpa somaliska pirater fick han mycket kort tid på sig att förbereda sig och sitt förband  på insatsen, som till slut lyckades avvärja mer än 100 piratattacker och eskortera mat och mediciner till miljontals svältande i Somalia. En prestation som rönt stor uppmärksamhet även internationellt.

Han vet hur man kan få varje individ att hitta motivationen, ta eget ansvar och trotsa hindren för att tillsammans som team åstadkomma det till synes omöjliga. Roberts föreläsning inspirerar och skapar insikt i och ger verktyg för hur det ”omöjliga” kan delas upp i hanterliga delar utan att helheten förloras och ett faktiskt resultat uppnås. Han bjuder på konkreta exempel på hur lagsamverkan åstadkoms, och hur beslutsprocesser under press kan förstås och underlättas.

Robert menar att nyckeln är att skapa en gemensam historia som fogar samman den vardagliga verksamheten med de övergripande målen, där varje medarbetare måste inse sin egen betydelse för den stora visionen, känslan av delaktighet som knyter samman gruppen i stället för att splittra den i prestigefrågor och kontraproduktiva hierarkier, vilket är lätt hänt i pressade situationer.

En ovanlig, dramatisk och djupt berörande historia som landar i vår verklighet och som vi kan lära utav, ett perfekt tillfälle för grupper i organisationer som ständigt är i rörelse och för grupper som arbetar under hård press.

Nyfiken på Robert men datumet passar inte? Kontakta oss så hjälper vi dig att finna ett nytt tillfälle! Vi finns på kontakt@seminariegruppen.se/ 070- 740 65 60

Boka nu biljetter – Robert Karjel

1495kr exkl.moms

Boka nu biljetter Seminariegruppen

Välj antal platser till Robert, inom kort kommer du att få en voucher via mail som senare lämnas vid insläppet. Dessa biljetter är inte ombokningsbara men inte heller personliga vilket passar bra vid förhinder.

 

 

Artikelnr: Robert Karjel Kategori:

Mer information

Välj föreläsare

12/10 2017 – Claes Knutson, 25/10 2017 – Robert Karjel, 28/11 2017 – Babben Larsson, 13/3 2018 – Chris Sundqvist Järn

Flexibla biljetter

1695kr exkl.moms

Här kan du boka plats på vald föreläsare och ha möjligheten att omboka platserna fram till dagen innan aktuellt tillfälle – du kan också välja att beställa önskat antal biljetter och boka platser vid ett senare tillfälle (då utelämnar du föreläsare nedan). Exempelvis om du ska dela ut biljetterna. Notera att det är ett begränsat antal platser så vänta inte för länge!

Nollställ
Artikelnr: Flexibla biljetter Kategori:

Mer information

Välj föreläsare

12/10 2017 – Claes Knutson, 25/10 2017 – Robert Karjel, 28/11 2017 – Babben Larsson, 13/3 2018 – Chris Sundqvist Järn, 25/4 2018 Erik Fernholm, 31/5 2018 Ami Hemviken, Flexibla – välj föreläsare senare